Cadouri de Secret Santa pentru colega "fără cafea nu funcţionez!"

Cadouri de Secret Santa pentru colega "fără cafea nu funcţionez!"

Câteva săptămâni până la Crăciun! Timpul te preseaza! La birou…ai de terminat o groază de chestii, că deh, vine finalul anului şi sunt multe de pus la punct. Prietenii...te push-uiesc cu party-ul de Revelion, ce faceţi, unde mergeţi, rezervări şi telefoane. Afară e frig şi aglomeraţia parcă se măreşte pe zi ce trece…[..] Cert e că nu e deloc uşoară perioada asta a anului însă, pe cât e de grea pe-atât e de frumoasă.

Îţi vine inima la loc numai când te gândeşti că vin cadourile şi mâncărurile alea bune de care n-o să te mai fereşti, miresmele de vin fiert şi portocale, colinde peste toot şi multe alte bucurii. Ei, dar vine şi partea aia care îţi place şi nu prea …cadourile de Secret Santa! Parca ti-e frica de "bileţel”-ul ala! Dar hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa zicem ca ar trebui sa-i faci cadou de SS colegei “dependente de cafea":

Pretenţioasă la cafea, mereu cu capsa pusă dacă nu-şi ia doză de dimineaţă şi în fibrilaţii dacă o şedinţa ţine mai mult decât se preconiza şi ea nu mai are cafea. Bun, ai zice că e uşor să-i faci un cadou …dar tu vrei să fie un cadou amuzant, util şi inedit.

Varianta 1: Cafeaua Psycho Strong – siguur îi va bucură papilele gustative cu aromă robustă şi gustul intens.

Un adevărat elixir de energie, menit să reunească într-o ceaşcă forţa celor mai puternice cafele. Vei sti ca o sa ai liniste cateva zile!

Sa curga Varianta 2: Lampa de cafea este decorul cel mai potrivit pentru colegă ta care fără cafea nu funcţionează. Da, o să i se facă poftă de cafea în orice clipă dar va fi fericită că se poate bucură de cafea numai uitându-se la lampa de pe birou din care curge apetisant cafeaua.

Pentru că ştii că oricât de bună ar fi o cafea nu e la fel de bună dacă e rece aşa că varianta cea mai porivita pentru a avea o cafea aburindă mereu este prăjitură fierbinte USB. Este utilă şi uşor de folosit pentru că se conectează prin USB la laptop şi se aşează cană ce conţine licoarea magică ce ne trezeşte din somn în fiecare dimineaţă. Cafeaua va fi menţinută mereu la o temperatura de 50 C, iar colegă ta va fi cea mai mândră şi cea mai mulţumită.

Ei, dar o cafea bună merită şi o cană pe măsură. Am ales cana Puzzle pentru că ştii că e înnebunită după tot tot ce conţine cofeină şi, da, este un cadou deosebit, haios şi practic. So, coffee, sugar, milk? Ha, ha, ha! Doar atât? După doză de cafea luată din Cană Puzzle, colegă ta va fi dornică să creeze noi şi noi cuvinte cu ajutorul literelor care se află pe ea! O va încânta cu siguranţă pentru că o va stimula intelectual şi o va amuză!

Ei, vezi că nu e greu?! Deci, înainte să te plângi de “lipsa de inspiraţie” pentru cadourile de Secret Santa, aruncă un ochi pe mindblower.ro, intră la categoria specială şi ai să vezi că ai cadouri la un click distant!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!