Ghiveci cu Nori

Ghiveci cu Nori

Na că au făcut-o și pe asta. Da' era imposibil? Sigur că nu! Și-au pus și ei capul la contribuție într-o după masă și astfel le-a ieșit un ghiveci cu nori. Sigur au fost doi bărbați. Numai ei ajung să creeze ceva ce devine indispensabil femeilor.

Dar acum haideți să nu mai vorbim despre cine, ce, cum și să trecem la subiect. Pariu că atunci când ai auzit de produsul acesta, ghiveciul cu norișor,  ți-ai făcut o cruce mare și ți-ai spus în gând: “Doamne, ce au mai ajuns să inventeze și ăștia?” ? Ee? Nu nega, că nu-i frumos! Da, știm. Asta a fost și reacția noastră, dar trebuie să recunoști că e un produs perfect pentru orice casă și chiar și birou.

Cele mai importante în această ecuație sunt plantele. Poate te întrebi de ce ar merita să cumperi un ghiveci cu nori pentru floricelele tale. Ei bine, această minunăție le va face, cu siguranță, mult mai fericite și asta se va putea vedea cu ochiul liber. ( vor înflori mai des, dăă)

Ideea din spatele ghiveciului este următoarea: așa cum și ție îți place să te săruți în ploaie și te simți și mai fericită după, așa și lor le place să fie mângâiate de picăturile fine de ploaie. În acest fel ele nu se mai simt stresate de potopul ce vine peste ele atunci când le dai apă o dată pe săptămâna cu o căniță.

Pe lângă asta, arată și foarte cool în orice încăpere. Poți să o așezi în living, în dormitor, în hol, în bucătărie, la birou și poate și în mașină ( asta dacă te ține). Un lucru-i cert: se potrivește cu orice decor ai avea. E modern și parcă vezi că va ajunge atracția principală din încăpere - No offence!

Dar poate nu te-ai convins încă. Stai așa să iți explic. Ai mai multe opțiuni: poți agăța ghiveciul cu nori, poți să-l pui pe pervaz, masă, birou sau poți să îl înfigi chiar și în grădină!

Cum se asamblează ghiveciul cu nori?

Este foarte ușor de asamblat și dezasamblat, așa că nu iți fă filme cum că nu ai să ajungi tu să îl folosești prea curând. De cum l-ai primit, l-ai și amenajat. Cei care l-au creat chiar s-au gândit la toate. De ce spunem asta? Pentru că poți să detașezi ghiveciul de suport oricând ca să iți fie ție cât mai ușor să îl cureți sau , în caz de Doamne Ferește!, să înlocuiești plăntuța. Pe lângă asta, la fund vei găsi și un dop de care poți trage oricând ca să eviți excesul de apă.

Ca un iubitor de floricele, îți pot spune cu mâna pe inimă că imi e mai mare dragul când stau și îmi imaginez cum îmi mulțumesc toate plăntuțele pentru că le-am schimbat ghivecele clasice cu acestea. Na de aici, cultură!

So, fie că vrei să te bucuri de o plantuță la birou sau acasă, fie  că vrei să faci un cadou "viu" și original, ghiveciul cu nori este fix ceea ce iți trebuie! ;)

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!