Mesaje de Craciun- asa da si asa nu

Mesaje de Craciun- asa da si asa nu

Craciunul, cea mai frumoasa perioada din an. Mesaje electronice, mailuri, multe mesaje, multe din ele nu iti spun nimic si culmea sunt de la oameni cu care nu ai pastrat legatura. Stim ca stii si tu despre ce vorbim. Stim ca si tu vrei ceva special, ceva doar al tau, scris pentru tine.

O felicitare, acea simpla bucatica de hartie tiparita sau pictata manual, dar care are o  mare importanta in traspunerea unor sentimente sau a unor simple ganduri.

O felicitare personalizata astazi reuseste sa demonstreze ca cineva a gasit timp pentru a-ti trimite un mesaj,fie el si unul scurt. Cu aceasta mica dar puternica felicitare vei conecta diferiti oameni, colegi de serviciu, familie si prieteni, iar noi iti garantam ca vei oferin o amintire speciala, personala. Pont: aei prieteni nosalgici, unii rautaciosi i-ar numi hipsteri, ei cu siguranta vor aprecia acest gest uitat de timp.

Doar cu o simpla felicitare ai posibilitatea de a-ti exprima emotiile in cateva cuvinte ceea, iar ca efect poti aduce un zambet pe fata destinatarului si o bataie in plus a inimii persoanei iubite.

Probabil te intrebi: “bine, dar ce trebuie sa scriu intr-o felicitare?” Poti sa concepi un scurt mesaj personalizat, in care sa ii atragi atenţia persoanei respective ca sta prea mult la calculator, ca injura prea mult in trafic, conduce mult prea repede, nu ii sta deloc bine cu bluza aia tricotata, s-a cam ingrasat, canta prea tare la dus…etc.

Cel mai important e sa retii ca nu e ok, deloc, deloc, sa dai mesaje mass, nu daca vrei ca persoana careia ii trimiti, sa se simta speciala. Stii, special asa cum te simti si tu cand primesti un cadou pe care ti-l doresti tare si cine care te cunoaste foarte bine, te suprinde fix cu ce iti doreai.

 

Daca, totusi, simti ca inspiratia nu te loveste, incearca sa iei un mesaj si sa il personalizezi. Incepe prin numele personaei careia vrei sa il trimiti. Ne-am gandit ca poate, aceste cateva randuri, iti vor fi de folos:

“ Draga X,

Moş Crăciun cu suflet bun, să-ti aducă în Ajun, carduri VISA, Master Card, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Cu chef de glume dar cu cele mai bune intentii,

Y”

 

“Dragule X,

Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!

Cu multa caldura

Y”



 

“Stimabile X,

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire.

Moşul să iti aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri tie şi celor apropiaţi.

Al tau prieten Y”


 

“Draga mea prietena,

In noaptea sfanta de Craciun lasa de o parte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Bucuria Craciunului sa dainuie vesnic in inima ta.

Draga mea, sper ca de sarbatori sa fii vesela si iubita si satebucuri de cadouri frumoase.

Pupici,

CRACIUN FERICIT!

Y”


 

“X,

L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Iti doresc sa ai parte de sarbatori iesite din minti si absolut fabuloase, asa ca tine! “




 

Mesajele de Craciun pot fi modificate si adapate in functie de cat de multe vrei sa transmiti destinatarului, insa o felicitare ochioasa in care sa fie scris, de mana, un simplu “Craciun fericit!” e mai personal si cu o mai mare valoare sentimental decat orice mesaj mass trimis de pe device-ul tau.

Hai ca de Craciunul asta sa fii mai iesit din minti, mai unic si sa fii tu prietenul ala care a facut un cadou despre care vor vorbi toti! (fie ca vor face glume ca nu iti inteleg scrisul si tot isi vor aminti de gestul tau :) )

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!