Povestea celor 4 ambalaje de cadou de la Mindblower.ro

Povestea celor 4 ambalaje de cadou de la Mindblower.ro
A fost o dată ca niciodată... ♥Nu stai! Aşa încep poveştile nemuritoate cu personaje extraordinare şi cu puteri supranaturale! Noi avem o poveste cu oameni muritori şi CADOURI nemuritoare! Dap, nu suntem SUPER-EROI! Nu nu….şi nici cei mai ieşiţi din minţi! Nope! De fapt, noi facem toate lucrurile astea faine, cu ajutorul oamenilor din jurul nostru, cu ajutorul vostru!  :idea:

Nouă chiar ne pasă de toate ideile, părerile şi sfaturile care vin de la voi. Tinem cont de părerile voastre, indiferent de modalitatea pe care o alegeţi pentru a ne transmite câte ceva… (încă nu am primit telegrame sau scrisori).

Ei, dacă nu ne crezi, hai să-ţi povestim cum am ajuns să avem în prezent, pe mindblower.ro, PATRU variante de ambalaj pentru cadouri! Ei bine, Elena, una dintre darnicele noastre cliente, s-a gândit să fie generoasă cu noi şi să ne ofere un feedback complet pe Trusted.ro!  :-)

Si, dacă tot vorbim de trusted.ro, hai să îţi spun succint ce face acest portal. Trusted.ro îi oferă cumpărătorului posibilitatea de a şti că magazinul de la care vrea să cumpere un produs sau un serviciu îndeplineşte o serie de standarde minime pentru un site de comerţ electronic, fiind verificat de o terţă parte.

Cum funcţioneaza: ⇓⇓⇓

  • După 7 zile, de la dată plasării comenzii, clientul, adică TU, primeşte un e-mail din partea sistemului trusted.ro, (dar în numele magazinului nostru) în care este invitat să răspunda la 3 întrebări.
  • Pe baza tuturor notelor primite, se calculează nota generală a magazinului.
  • Noi ne lăudăm cu o notă 9,6 din 10 . Yeeey!
  • Ceea ce e şi mai tare, informaţiile şi notele fiecărui magazine online pot fi accesate de toată lumea!

Acum să revenim la Elena, clienta noastră generoasă care ne-a inspirat cu evaluarea ei. Ei bine, am fost de 10 în ochii Elenei (îi mulţumim şi pe această cale) şi, pe lângă zecele asta frumos, s-a gândit să işi completeze feedback-ul pe Trusted cu o sugestie pe cât se poate de simplă, pe atât de faină!

Bun…nouă chiar ni s-a părut o idee bună aşa că, am căutat materialele, am făcut probele pentru ambalaje...ne-am stors creierii că să reuşim să găsim o formă cat mai utilă şi mai uşoară prin care TU şi toţi cei care vor să ofere cadourile noastre să poată opta pentru cel mai potrivit tip. de ambalaj. Noi credem că am reuşit! ⇓⇓⇓

Aşa că, iată cum datorită Elenei şi datorită serviciului Opinii de Incredere care a facilitat comunicarea transparentă dintre noi şi ea, am ajuns să facem aşa o schimbare bună, utilă şi frumoasă pentru cadourile noastre! Ah…ups! Pentru cadourile voastre!

Şi da, să ştiţi că puteţi să ne scrieţi cu încredere pentru că noi CHIAR ţinem cont de părerile voastre şi, pe cât posibil, le şi implementăm FOR REAL.

Vă mulţumim pentru fiecare notă! ♥

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!