Cum mi-am încântat prietenii cu propsuri pentru nunta

Cum mi-am încântat prietenii cu propsuri pentru nunta
Recunosc, am visat dintotdeauna să am o nuntă ca-n povești (și n-am crezut că voi include aici și niște propsuri pentru nunta. Vedeam, printre altele, un tort mare în care îmi voi înfinge chiar eu obrajii cu poftă, dacă soțul meu nu se va prinde, mult dans și baloane colorate. Lista a devenit din ce în ce mai mare pe măsură ce s-au adăugat anii). Dar am vrut să fie povestea mea. Să am eu ce le spune nepoților, că povești cu happy ending pot citi și-n cărți (atunci CÂND citesc, ce-i drept). Am vrut să amân finalul meu fericit, ca să mă bucur de fiecare moment. Finalurile, oricât ar fi ele de entuziasmante, nu mi-au plăcut niciodată.

Când a venit momentul, într-o zi frumoasă de mai (vorba cântecului), m-am trezit că nu-s deloc pregătită. N-aș fi fugit de la propria nuntă, deși ar fi fost super cool, că așa am văzut în Grey’s Anatomy, dar mi-aș fi băgat de bunăvoie capul în pământ, ca să nu dau piept celor o mie și una de responsabilități. Copilăresc, știu, don’t judge. N-am fost vreun soi de bridezilla, dar mult nu mai aveam. Așa că m-am pus pe făcut listuța de must-have pentru petrecere, că de restul s-a ocupat mama. Ca întotdeauna. God bless my mother, că America o binecuvântează toți (if you know what I mean). Am meditat vreme de cinci minute, că mai mult n-am putut niciodată și mi-am dat seama că îmi vor fi alături atât de mulți oameni. Că vreau ca toți oamenii ăștia să fie fericiți. Să-i fac să râdă. Nu mă pricep la bancuri, nici nu aveam să-mi transform nunta în circ, așa că m-am întors la bătrânul Google și am făcut, exact cum ai făcut și tu, muncă de căutare. Uite ce-am găsit eu:

- costume haioase – adică un fel de bal mascat. No, thanks.

- clovn invitat – pleaaaase!

- numere de dans – interesant, da, dar mai degrabă grațios decât amuzant

- propsuri accesorii petrecere și propsuri accesorii nunta – wow! De ce nu m-am gândit la asta până acum? Ar fi fost ca și cum aș avea o cabină foto pe care s-o folosească invitații așa cum vor. Fără poze din alea clasice, de genul „spune brânză”, mirele în stânga, mireasa în dreapta etc. Mi-a plăcut ideea de a avea niște accesorii photobooth props (că așa se cheamă de fapt), adică niște accesorii pentru nunta fantastice, pe sufletul meu. Pam! Le-am pus în coșul virtual, într-o zi au ajuns, și peste o săptămână le-am și folosit. Plus că le-am lipit chiar eu și m-am amuzat copios făcând asta! Am primit de toate: de la mustăciosul cu nasul mare, la diadema de prințesă (pe care, evident, am folosit-o eu în majoritatea pozelor, sîc!), de la ochelari haioși, la papioane roz, de la mustăți răsucite, la buze de Madonna. A fost taaaare haios să mă joc cu aceste propsuri pentru nunta! Și am reușit ce mi-am propus, să-mi fac invitații fericiți, ceea ce pentru mine a fost o mare realizare.

Vreau să cred că a ieșit o poveste al naibii de bună din nunta mea. Că am făcut tot posibilul să împletesc niște scene despre care să-și amintească toți cu drag și bucurie. Și recunosc, totul a ieșit muuuult mai bine pentru că am avut inspirația să aleg niște propsuri pentru petrecere total haioase.

Propsuri pentru nunta - apreciate de toți invitații

Am avut noroc, m-a ajutat și Google, ce-i drept, dar am avut un ajutor de nădejde în fiecare props pentru nunta care a stat pe chipul prietenilor mei (și al bunicii mele, nu râdeți. I-au plăcut ochelarii de fițoasă, să fie vreun semn?).
 

Eu îți doresc să ai o nuntă cel puțin la fel de frumoasă, să ai povestea ta memorabilă cu final fericit. Sau să nu se mai termine niciodată.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!