10 Cadouri din tara Paradisului creativ, direct in camera copilului tau. De 1 Iunie.

10 Cadouri din tara Paradisului creativ, direct in camera copilului tau. De 1 Iunie.

1 Iunie alearga spre noi cu pasul strengarului, iar tu inca mai cauti idei de cadouri deosebite pentru Ziua Copilului.

Stop aici!

Noi ne simtim super inspirati si vrem sa impartasim cu tine cele mai frumoase, ingenioase, educative, traznite si magice idei pentru camera strengarului tau. Indiferent de personalitatea eroului tau sau a printesei tale, suntem siguri ca avem cadoul potrivit pentru spatiul sau personal.

Asta pentru ca toate cadourile pe care ti le vom sugera in continuare au CEVA SPECIAL: puterea de a face ca un moment sau o experienta sa devina ME MO RA BI LA.

1 Iunie nu este despre cadouri scumpe oferite copiilor. 1 Iunie este despre conectare, despre cadouri care transmit ceva sau pun bun inceput unei povesti frumoase.

 

10 idei de cadouri de 1 iunie pentru camera copilului tau

  1. Speaker Ocean Projector. Proiecteaza imaginea oceanului pe tavan, invaluind camera copilului intr-o lumina absolut fantastica. Include o boza integrata ce permite audierea meloriilor favorite. Ia-l pe cel mic alaturi de tine si explica-i tainele din spatele acestei magii sau pur si simplu bucurati-va impreuna de valurile azurii ce se revarsa la nivelul peretilor. Aceasta atmosfera, alaturi de prezenta ta sau povestile tale, ii poate oferi linistea de care are nevoie inainte de somn. ME MO RA BIL!

2. Caseta luminoasa de interior A4 XL. Stim exact ce vei gandi dupa ce vei vedea aceasta caseta: este un alfabetar evoluat, perfect pentru copilul care invata sa scrie si sa citeasca. Poti sa-l introduci in tainele literelor intr-un mod interactiv si, pe masura ce creste, puteti construi IMPREUNA mesaje sau propozitii simple. Caseta include 72 de piese din plastic formate din litere, cifre si chiar simboluri. Componenta luminoasa va fi atractia principala pentru cel mic. Suntem siguri ca "MAMA" sau "TATA" va fi printre primele cuvinte pe care le va compune pe caseta.

 

3. Perna Moonlight Cushion. Parca desprinsa dintr-o carte de povesti din biblioteca, aceasta perna este atat de moale incat cei mici vor simti tentatia de a-si lipi obrajorii de ea instant. Iar cand va incepe sa lumineze multicolor in noapte, surprinderea si bucuria vor atinge cote maxime. Cand prinzi acest moment, nu iesi din camera! Aseaza-te pe canapea alaturi de cel mic, observa-i fericirea si pastreaz-o in inima ta. ME MO RA BIL!

4. Sticker Perete Harta Lumii XL. Nu trebuie sa fie super pasionat de geografie, ca sa-i oferi acest sticker de perete. Orice copil va fi foarte interesat la un moment dat sa afle detalii despre lumea in care traieste, iar atunci o astfel de reprezentare poate face ca lucrurile sa fie mai clare. Acesta este un cadou ce poate atrage dupa sine discutii educative si chiar planuri pentru viitoarele vacante petrecute IMPREUNA. Cum copiilor le place sa razuiasca si sa descopere lumea ca niste mici exploratori doua cadouri la fel de inspirate pentru ei vor fi Harta Razuibila Wild si Globul Pamantesc Razuibil.

5. Harta de stele. Iti permite sa aduci in dormitorul copilului tau cele mai frumoase constelatii. Toate stelele redate sunt marcate cu cerneala fosforescenta, iar noaptea luminoasa extrem de frumos. Nu astepta neaparat vara sau vacanta speciala ca sa poti admira impreuna cu cel mic un minunat cer instelat. Cand il pui la somn seara, priviti spre aceste stele si vorbeste-i despre vise, oameni, valori. Astfel de conversatii sub cerul de stele pot ramane de neuitat. Iar daca reusesti sa-i cultivi pasiunea pentru constelatii, urmatorul pas poate fi acest Glob constelatii Star Globe, care are acelasi efect de stralucire la intuneric.

6. Ghiveci Eco Pod. Vine o vreme cand micutul tau va dori sa afle mai multe amanunte despre cum se nasc si se dezvolta plantele. Acum este momentul oportun sa-i oferi acest ghiveci special cu sistem de auto-irigatie care nu pune asupra lui o responsabilitate atat de mare, la o varsta atat de frageda. Si inca un lucru minunat este ca dormitorul sau va fi verde, proaspat si plin de energie. In functie de aspectul camerei sale sau de ceea ce crezi ca l-ar atrage mai tare, iti mai oferim inca doua aternative: Ghiveciul cu nori si Palmierul de casa.

7. Ceas hublou si Ceas ancora. Daca prichindelul tau viseaza sa devina un mariar, sa calatoreasca pe mare, daca are o colectie impresionanta de barci sau adora sa mergeti cu vaporasul la mare, cu siguranta isi va dori un astfel de ceas tematic. Si pentru ca cele doua modele au design modern, fara cifre, copilul isi poate antrena mintea. Asigura-te ca intelege cand se apropie ora de culcare.

8. Suport Katana pentru carti. Acest suport nu este doar despre dragostea pentru carti, ci si despre lucruri inedite. Pentru amatorii de benzi desenate sau povesti de actiune. Sau mai bine pentru cei care practica un sport ninja. Uite un mod inedit de a-ti expune cartile preferate, impungandu-le cu sabia cunoasterii.

9. Perna Pisic PSY face parte din colectia noastra de perne decorate intr-un mod cu totul inedit. Daca nu e Pisic PSy, poate fi Pisic Lenin (te-ai uitat in cartile lui de istorie sa vezi daca a ajuns la acest subiect?), caine Michael Jackson sau caine Sid Vicious. Fiecare pernuta este pur si simplu adorabila si tare va fi indragita de copii.

10. Barometru Storm Glass Tube. Copiii din ziua de azi sunt extrem de inteligenti si curiosi. De aceea, nimeni nu ar trebui sa se mire daca un copil va vedea acest dar ca pe unul din cele mai frumoase obiecte educative si de decor aflate in camera sa. Studiati impreuna cu functioneaza barometrul si priveste cat de fascinat este de acest domeniu. Baza barometrului este fabricata din lemn rezistent, iar semnele de pe sticla arata prognoza. De acum, veti avea in casa un mic meteorolog de serviciu.

Plin de inspiratie, vino sa alegi acum cadoul potrivit pentru coltul de rai al copilului tau. Se apropie 1 Iunie, Ziua Copilului!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!