Scoate agenda si ia notite. De stiut atunci cand iubesti o Fecioara

Scoate agenda si ia notite. De stiut atunci cand iubesti o Fecioara

Salutare prieteni,

Pe 23 august a inceput zodia Fecioarei si deja foarte multi dintre voi ati comandat un cadou pentru o persoana apropiata nascuta cu acest semn in stele. Impachetam cu spor cadourile pentru cei dragi voua si un gand a pus stapanire pe noi. Acela de a va aduce aminte ca cele mai frumoase cadouri sunt cele care se pliaza pe personalitatea unui om.

Daca te iubesti si tu cu o Fecioara, trebuie sa cunosti aceste 10 lucruri pentru a-i oferi un cadou care sa i se lipeasca de inima, dar si pentru cizela si infrumuseta mai mult relatia dintre voi.

Perfectionista Fecioara nu este intotdeauna cea mai usoara zodie de iubit, dar daca reusesti sa te apropii de acest nativ, trebuie sa stii ca el va fi extrem de loial si iubitor. Tine cont de urmatoarele 10 lucruri generale in relatia pe care o ai cu o Fecioara (partener de viata, prieten sau membru al familiei) si va veti intelege mult mai bine.
 

1. Fecioara are nevoie de spatiu

Fecioarele sunt foarte sociabile si adora sa fie inconjurate de oameni. Dar, in acelasi timp, sunt si foarte independente si le place sa faca lucrurile pe cont propriu. Au nevoie de un echilibru: timp petrecut cu tine - timp petrecut singur. O persoana geloasa si foarte posesiva nu va rezista prea mult langa o fecioara. Daca se simte incuiata, Fecioara va iesi pe geam. Deci, ofera-i libertatea de care are nevoie si ii vei castiga astfel respectul.

 

2. Fecioarele sunt sensibile, deci nu le calca pe sentimente

cadouri fecioara

Isi tin sentimentele in frau pentru ca stiu ca sunt excesiv de sensibile si nu vor sa reactioneze prea emotional. Sigur, uneori paharul se umple si s-ar putea sa-l vezi cum da pe afara. Ce poti sa faci tu? Lasa-i spatiu pentru a-si exprima aceste sentimente si ramai calm(a) cand Fecioara explodeaza pur si simplu.

Stii care-i treaba, de fapt? Fecioara vrea doar sa fie ascultata si dupa ce va turna ceea ce simte, se va putea relaxa. Din pacate pentru tine, paharul se va umple din nou si va da pe de laturi, pentru ca Fecioara are o slabiciune de a inmagazina frustrari.

 

3. Ordinea si curatenia este regula de aur pentru Fecioare

Fecioarele aspira la ordinea perfecta si curatenie meticuloasa. Daca locuiesti sau urmeaza sa locuiesti cu o Fecioara, nu-ti arunca hainele pe jos, nu lasa vasele murdare in chiuveta sau stive de hartii pe birou. Sunt atat de ingrijiti si ordonati, incat nu pot functiona in niciun fel de haos. Asta iti da tie un indiciu foarte valoros atunci cand vrei sa cumperi un cadou pentru un barbat fecioara sau pentru o femeie fecioara. Surprinde-ti Fecioara cu un calendar pentru planificari sau un organizator de birou si va fi foarte incantata cand va vedea ca esti atent(a) la interesele sale.

 

Calendar-Steampunk-din-Lemn-Ugears-6-952-163620

Calendar din lemn Ugears

4. Rasfata-ti Fecioara, pentru ca ea tinde sa se neglijeze

Fecioarelor le pasa atat de mult de cei din jur, incat deseori pun nevoile celorlalti pe primul plan. Ajut-o pe Fecioara din viata ta sa primeasca inapoi ceea ce ofera. Rar va face asta pentru sine, asa ca are nevoie de ceilalti la acest capitol. Uite un cadou elegant, perfect pentru Fecioara ta.

SET-CADOU-MY-FIRST-SHAVING-KIT-EDWIN-JAGGER-1-1167-604913

Set cadou barbati My first shaving kit, Edwin Jagger

5. Vorbeste pe sleau cu o Fecioara

Fecioarele urasc pur si simplu ocolisurile si nu vor sa dea cu zaru' pentru a face presupuneri despre cum te simti tu sau ce crezi tu. Ele vad in acest lucru o  imaturitate si o pierdere inutila de energie.

Secretul este comunicarea deschisa, dar si aici este nevoie de tact. Retine ca Fecioara este o persoana sensibila, asa ca ramai cald(a), bland(a) si iubitor/ iubitoare. Ca sa-ti pastrezi mai usor rabdarea in relatia cu o Fecioara, iti poti cumpara o ciuperca antistres.

Ciuperca-antistres-2-1-236-408412

6. Are o intuitie puternica

Miroase o minciuna de la distanta, deci nu fi fals ori necinstit in relatia cu ea. Fecioara pretuieste increderea si onestitatea mai presus de toate, chiar si atunci cand aceasta doare.

 

7. Fecioara e tare muncitoare, asa ca obisnuieste-te cu asta

Etica muncii este un subiect de mandrie pentru Fecioare. Ele traiesc conform principiului "cine nu munceste, nu mananca" sau "nu muncesti, nu ai". Muncesc din greu pe toate planurile - cariera, relatie personala, bobby-uri etc. Ai grija, ca nu prea tolereaza persoanele care nu se dedica in totalitate unui scop si obisnuieste-te ca va trebui sa munciti inainte de a va juca, relaxa, plimba etc.

 

8. Nu lua de buna tot ce zice o Fecioara

Da, fecioara este loiala si da 100% intr-o relatie, dar daca se razgandeste la un moment dat pentru ca nu primeste atat cat ofera, nu va avea nicio problema in a-ti arata imediat usa (alaturi de nitica drama). Daca Fecioara banuieste ca este intr-o relatie unilaterala, pur si simplu te va indeparta, pentru ca nu vrea sa investeasca in cineva care nu-i arata interes.

 

9. Fecioara este foarte auto-critica. Fii tu majoreta ei.

Fecioarele au niste standarde extrem de ridicate. Are nevoie de tine si de cei din jur ca sa-si aduca aminte ca nimeni nu este perfect. Ea trebuie sa se concentreze pe calitatile sale. Poate fi destul de obositor sa-ti asumi rolul de majoreta, dar cineva trebuie sa faca si treaba asta.

Virgo-Man-1

10. Fecioara nu este cu siguranta "fecioara"

Nu te lasa dus de nas de numele acestei zodii. Fecioarele sunt reprezentate de o virgina, dar sunt cele mai pasionate si senzuale persoane pe care le vei intalni vreodata. Sexualitatea este importanta pentru o fecioara si, daca te vei conecta cu ea, vei fi fericitul sau fericita unei aventuri cu adevarat salbatice.

Desi la inceput Fecioara poate fi oarecum rezervata, dupa ce se va simti in siguranta in preajma ta, vei fi destinatarul pasiunii sale nestapanite. Totusi, nu lua asta de buna. Retine ca Fecioara da 100% in orice face, asa ca reciprocitatea va fi apreciata. Poti face tu pasul prezentandu-i intr-o seara sau o dimineata libera unul din cele mai fierbinti jocuri erotice.

keep-calm-and-date-a-virgo-man

Pentru cadouri zodia fecioara click aici

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!