10 Super Idei Cadouri barbati Valentine's Day 2020

10 Super Idei Cadouri barbati Valentine's Day 2020

A venit timpul sa te gandesti la cadoul special pe care il veti face iubitului sau sotului tau cu ocazia celei mai romantice zile din an: Valentine's Day.

Te intrebi probabil de ce este atat de dificil sa-i gasesti cadoul perfect. Iti spunem noi de ce.

Daca sunteti impreuna de foarte mult timp, probabil ca ai ramas in pana de idei de cadouri barbati unice si speciale.

Pe de alta parte, daca sunteti impreuna doar de cateva luni, cel mai probabil nu stii de unde sa incepi.

Si, uite asa, mocneste o lupta in tine.

In plus, tocmai acum vreo doua luni ai rezolvat cu cel mai tare cadou pentru iubit, asa ca poate fi dificil sa gasesti din nou un cadou cu care sa-l suprinzi.

Daaaar, de asta esti aici!

Ca sa-ti punem in miscare motoarele mintii usor exasperate de cautarea cadoului perfect, am adunat aici o multime de cadouri barbati creative de Valentine's Day, care functioneaza pentru orice stil masculin.

Let's go!

 

Top 10 idei cadouri barbati Valentines Day 2020

1. Voucher cadou pentru iubitul tau

Voucher-cadou-pentru-iubitul-tau-2-843-784581

Acest voucher este unul din cele mai inspirate cadouri pentru iubitul tau. Include 20 de vouchere - surpriza cu dorinte si provocari, iar 5 vouchere sunt goale, pentru ca tu sa poti veni cu propriile tale idei. Fiecare cartonas are un mesaj diferit, iar provocarile sunt usor de realizat. Vreau sa-mi trimiti un selfie indecent pe zi, timp de o saptamana, Ziua in care sunt un rege, Sex de impacare, Scarpinici pe spate - iata doar cateva mesaje inscriptionate pe vouchere. Ramane sa le descoperiti voi pe celelalte. Noi iti garantam doar maxima distractie.

 

2. BeerJet Sa curga berea

Ce barbat nu si-ar dori sa aiba un robinet special din care sa curga berea? Acum, tu poti sa-i faci aceasta surpriza. Cu acest dispenser BeerJet Sa curga berea, este mai aproape de visul sau de a avea berea perfecta la tZap fara sa fie nevoit sa dea de fiecare data fuga la beraria din centru sau sa astepte Oktoberfest-ul.
Foloseste unde cu ultrasunete pentru a transforma carbonatarea naturala a berii intr-o microspuma ce imbogateste aroma, textura si gustul. Undele controleaza dezintegrarea berii, imbunatatindu-i simtitor gustul. Printre mesaje siropoase si cadouri de asteptat, iti garantam ca aceasta este o surpriza cu care il vei lasa complet fara cuvinte pe iubitul tau.

 

3. Smart Bec cu boxa

Becul inovator este elementul surpriza cu care iubitul tau se poate mandri la petreceri. Doar alege playlist-ul potrivit ocaziei si seteaza intensitatea luminii. Becul cu boxa va incepe sa cante si sa va incante. Este compatibil cu sistemele de operare iOS si Android, iar Bluetooth-ul bate pana la o distanta de circa 15m, pentru flexibilitate sporita. Este ideal pentru iubitul indragostit de gadgeturi si tehnologie.

 

4. Rucsac Urban Style cu cifru si port USB

Rucsac Urban Style cu cifru si port USB este kitul perfect de plimbare prin oras, atunci cand vrei sa fii sigur ca toate iti sunt in siguranta, ca raman in zona ta de confort si te bucuri de mai multa flexibilitate. Se potriveste perfect iubitului tau si e atat de versatil incat il poate folosi oriunde: la sala, in calatorii, la birou. Este fabricat dintr-un material intarit in doua straturi si este rezistent la taieturi. Elementele de noutate, lacatul cu cifru si portul USB, il vor cuceri pe iubitul tau care se va felicita pentru norocul de a te fi intalnit pe tine, o tipa atenta la detalii, care stie sa ofere cadouri barbati misto.

 

5. Masina Baja cu motor cu apa sarata

Masina-Baja-cu-motor-cu-apa-sarata-2-1174-367010

Draga mea, cand cauti un cadou pentru iubitul tau, pune-te in adidasii lui. Barbatii sunt firi practice, rationale; oameni de actiune, pasionati de adrenalina, tehnologie si logica... de multe ori cu suflet de copil. Daca de un Sfant Valentin il vei putea impresiona cu un tort facut de tine in casa, afla ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Fii creativa si ofera-i un cadou pe masura preocuparilor sale. Cum ar fi aceasta Masina Baja cu motor cu apa sarata, care face apel la copilul din el si-i pune mintea la lucru. Este un motor celular eco-friendly, cu 29 de piese de asamblat si un motor ce functioneaza cu apa sarata. Poate functiona in continuu pana la 7 ore. Wooow!

 

6. Set cadou barbierit de lux 4 piese

set-cadou-barbierit-de-lux-4-piese-2292-3319 (1)

Daca iubitul tau este un barbos simpatic, clar acest cadou este pentru el de Ziua Indragostitilor. Acest set poate transforma orice purtator de barba intr-un adevarat rege. Set Cadou Barbierit 4 Piese este ambalat intr-o cutie neagra de lux, cu inchizatoare magnetica care poate fi folosita cu usurinta si in calatorii. Include doi piepteni pentru descurcarea firelor, masarea pielii si regenerarea firului de par, foarfeca si perie. Best cadou barbati valentines day pentru barbosi - am zice noi!

 

7. Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1

set-3-perechi-sosete-costum-cu-dungi-v1-2299-2274

Arata-i ca-ti place de el cand are haz. Dupa cum ii spune numele, acest Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 contine 3 modele diferite de ciorapi. Modelul imprimeului este acelasi, insa culorile sunt diferite, astfel incat sa poata fi utilizate in diverse combinatii cromatice. Pot fi asortate cu usurinta atat la tinute casual, cat si la costume business. Set the trend, baby!

 

8. Consola de buzunar stil Retro

consola-de-buzunar-stil-retro-2607-3716

Stim. Nicio iubita nu-si doreste un partener care sa fie pasionat de jocuri de noroc sau gaming all day long. Daaar, recunoasteti ca omul mai are nevoie si de relaxare, odihna, iar pentru barbati acesta mica placere poate fi egala cu un joc pe o consola retro de buzunar. Cu aceasta jucarie de oameni mari Consola de jocuri nu primeste un mini-game, ci o biblioteca cu peste 150 de super-retro-games. Impusca inamicul, colecteaza monedele, aranjeaza caramizile, se distreaza cu X si 0.

 

9. Nasture de incarcare rapida a telefonului

nasture-de-incarcare-rapida-a-telefonului-2699-7854

Barbatii sunt topiti dupa gadgeturi si solutii tehnologice, asa ca acest nasture de incarcare ultra-rapida a smartphone-ului il va da pe spate. Este practic si compact si se remarca prin calitatea si designul orginal din lemn. Crucea centrala din cauciuc are rol anti-alunecare.

 

10. Cool Pack 5 accesorii de vin

Pentru ca gustul vinului depinde chiar si de felul in care alegi sa desfaci sticla, iar iubitul tau merita tot ceea ce e mai bun. Pentru a nu compromite experienta gustului, inclusiv pentru un soi care a petrecut mult timp ferecat, este recomandat sa ai la indemana un desfacator profesional. Exact ca cel inclus in Cool Pack 5 accesorii de vin. Include si un aerator, un accesoriu exclusivist care se prinde de gatul sticlei si ajuta la oxigerarea corespunzatoare a vinului. S-ar putea sa beneficiezi si tu de pe urma acestui cadou select, daca ne gandim la viitoarele voastre cine romantice de acasa.

 

Concluzie cadouri barbati Valentines Day 2020

Am ajuns la final. Sunt in total 10 cadouri barbati pe care le-am ales pe spranceana pentru iubitul tau de Ziua Indragostitilor. Si crede-ne ca nu ne-a fost deloc usor. Te asteptam pe mindblower sa descoperi zeci de idei fabuloase pentru cadoul iubitului tau si ai sa ne intelegi. Click AICI pentru categoria rezervata cadourilor pentru barbati.

Happy Valentine's Day 2020!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!