11 Idei de cadouri pentru femei insarcinate, viitoare mamici

11 Idei de cadouri pentru femei insarcinate, viitoare mamici

Tocmai ai primit si tu vestea sau a crescut deja burtica (a ei, nu a ta) de cand ai aflat prima data. Prietena, sotia, fiica, matusa, sora sau colega ta de birou asteapta un pui de om, nitel mai mare decat un pufulete.

Fantastic!

Dar, desi suntem mari fani ai primelor jucarii cantacioase, hainutelor minuscule si altor accesorii de bebeluseala, stim ca adevarata vedeta a show-ului este de fapt viitoarea mamica, actuala graviduta. Ea isi poarta burtica in crestere cu grija si stoicism, primeste cu dragoste toate schimbarile dramatice la care ii este supus corpul, trece rapid de la ras la plans si e incercata de tot felul de temeri, cum ar fi cele ce tin de momentul nasterii.

Ea este o eroina.

cadouri gravida

Sa nu crezi ca e usor sa alegi un cadou pentru o femeie insarcinata

Din contra. Ea este extrem de imprevizibila: plange la o emisiune de divertisment si rade cand nu-si mai aduce aminte unde si-a lasat telefonul. Intr-o zi are chef sa faca schimbari radicale in casa si curat. In alta zi, o zaresti in pat cuprinsa de nostalgie si coplesita de ganduri. Ce cadouri femei insarcinate sa alegi?

  • Sa-i iei de mancare? Prea previzibil. Prea poti sa o dai in bara. Poate tine regim, are sarcina toxica sau restrictii medicale.

 

  • Sa-i iei ceva de imbracat? Come on! Nici ea nu stie exact cate kg va pune in sarcina si oricum le va da repede jos pe toate (sau cel putin asa ii place sa creada).

 

  • Sa-i iei ceva pentru bebe? Nu serios? Si daca e superstitioasa? Sau daca are deja din luna a 2-a tot arsenalul de care are nevoie ca mamica in devenire si mamica "devenita"? Stii ce? O sa fie timp si pentru cadouri sentimentale, dupa ce se va naste bebe. Dar acum, e despre ea.

Ce pare greu, nu e imposibil. Pana la urma, o viitoare mamica merita mai mult decat oricine sa fie rasfatata, apreciata si iubita. Si cum poti face acest lucru mai usor, daca nu printr-un cadou frumos?

11 idei de cadouri pentru viitoare mamici

1. Masca de dormit Ursulet somnoros

masca-de-dormit-ursulet-somnoros-2288-6498

Intre programarile la medic, cumparaturi si decorarea casei pentru venirea bebelusului, toate presarate cu modificari fizice inconfortabile, viitoarea mamica poate avea unele dificultati de somn. Rasfat-o cu acest cadou practic si moale, care ii va reda pofta de odihna in asteptarea minunii.

2. Hamac pentru picioare

hamac pentru picioare cadou gravide

Durerea de picioare este o problema cu care se confrunta aproape toate viitoarele mamici si, de multe ori, este ignorata. Piciorele tind sa se umfle, cauzand disconfort, durere si dificultate in mers sau in sezut. De aceea, hamacul pentru picioare este unul din cele mai practice, utile si inspirate cadouri pe care poti sa-l oferi cu toata increderea unei femei insarcinate. Il poate folosi cand sta la masa, cand citeste la birou, cand lucreaza la laptop sau cand cauta pe internet un tutorial de facut baita bebelusului pentru prima data.

Este simplu de montat (se descurca singura, chiar daca e in luna a 8-a), permite setare pe doua niveluri, e compatibil cu orice masa. Si in plus, il va putea folosi chiar si dupa nastere. E unul din cele mai inspirate cadouri pentru femei.

3. Perna de masaj

perna de masaj

Exista studii stiintifice care arata ca masajul poate face multe lucruri din ceea ce isi doreste si are nevoie o femeie insarcinata: imbunatateste somnul si starea de spirit, minimizeaza umflarea articulatiilor, prin stimularea circulatiei si amelioreaza durerile nervoase, prin relaxarea muschilor.
Aceasta perna de masaj este un maseur in forma arhiva, la care viitoarea mamica poate recurge oricand isi pune in minte. Nu trebuie sa iasa din casa, sa-si faca programare la masaj, sa astepte la usi sau sa plateasca vreun leu (de asta, te-ai ocupat tu deja).

4. Ghiveci cu Muzica de Pian si Boxa Bluetooth

ghiveci cu muzica de pian

Daca nu ai aflat inca, iti suflam noi: muzica este alifie pentru starea mentala a viitoarei mamici, dar si pentru bebelusul pe care ea il poarta in pantece. Asculta si el?
Da, ghiveciul acesta va avea succes, iar pianul va atinge cu siguranta cateva corzi sensibile, menite sa trezeasca apetitul pentru muzica clasica buna, chiar si pentru cel care inca nu a luat contact cu lumea exterioara.
Dar ghiveciul cu boxa nu este doar o bucurie pentru suflet, ci si pentru ochi, si nari, deoarece el poate gazdui plantele verzi preferate.

5. Lampa de veghe Unicorn

lampa unicorn

Uite o lampa care o poate introduce pe viitoarea mamica intr-o lume fantastica a copilariei. Este momentul perfect pentru ca ea sa poata face acest lucru. Ai surprins-o cu o carte de povesti in mana? Inseamna ca se pregateste deja de nopti de basm (ok, acestea se vor lasa putin asteptate, pentru ca nu vor fi imediat dupa nastere, dar vor veni). Pentru a-i alimenta bucuria, pentru a o ajuta sa creeze o atmosfera de poveste in asteptarea unui print sau a unei printese, poti sa te incumeti sa-i oferi aceasta lampa Unicorn.

6. Pahar cu proportii pentru cafea

Stii si tu, o stie si ea: cafeaua trebuie evitata in sarcina. Dar daca pentru viitoarea mamica este foarte greu sa renunte complet la cafea, poti sa o ajuti oferindu-i un pahar Berzelius modernizat. De acum, nu mai are scuza (nici macar ca nu i-a placut chimia la scoala). Isi poate prepara diverse retete de Caffe Latte si Cappuccino, cu mai mult lapte si mai putina cafea. Recomandarea medicilor: maxim 200 de miligrame de cafeina pe zi (cel mai probabil, a aflat deja acest lucru, deci nu-i cazul sa i-l repeti). In schimb, poti sa-i oferi acest pahar alaturi de un pachet de cafea decofeinizata si poti ramane alaturi de ea la o ceasca de vorba. Vei fi uimit/a sa afli cate are de povestit.

7. Calendar Steampunk din lemn Ugears

Calendar-Steampunk-din-Lemn-Ugears-6-952-163620 (1)

Un calendar ca acesta ii lipseste viitoarei mamici pentru a fi mai putin stresata si mai organizata. Cum asa? Uite asa: Pentru a-si alunga temerile, va trebui sa puna cap la cap cele 24 de piese minuscule ca sa realizeze un calendar. Pentru a-si calcula cu precizie (sau, aproape precizie) data nasterii, se poate juca si poate interoga acest calendar functional.

8. Carnetel de notite in forma de fructe

carnetel-de-notite-in-forma-de-fructe-1821-2103

Oricine are nevoie de un carnetel de notite, dar mai ales o viitoare mamica. Stii tu cate idei ii trec prin minte? Stii tu cat de lunga este lista ei de To do? Sunt sanse sa nu-i ajunga un singur carnetel in forma de para, asa ca mai comanda si unul in forma de portocala si unul in forma de pepene... doar asa, sa fie salata completa. Nu-i nimic, fructele sunt foarte indicate in sarcina. Doar ramai prin preajma in caz ca se declanseaza niscaiva pofte.

9. Set 6 sosete cu design tropical - cadouri pentru femei insarcinate

Sosete-cu-Design-Tropical-8-983-670308

Daca graviduta pentru care cauti tu acum un cadou e o pasare calatoare innascuta, cel mai probabil sufera putin pentru ca nu poate ajunge la Tropice sau in alt colt de lume, in aceasta perioada. Nu-i nimic. Adu-i tu Tropicele la picioare, cu aceste sosete vesele si colorate. Mai departe, fii sigur/a ca va recupera timpul si imediat ce bebe va fi zdravan il va conduce bucuroasa sa-i arate lumea. Te asteptam atunci sa revii pe Mindblower si sa-i cumperi micutului o Harta Razuibila a Lumii – cel mai inedit cadou pentru un bebelus.

10. Perne, perne si tot perne - cadouri viitoare mamici

perna gravida

Ok, ai vazut si tu: viitoarea mamica si-a cumparat deja o perna gravida mare. Dar asta nu inseamna ca s-a dus capitolul perne. Noooo waaay! Pentru ca trebuie tinuta in puf si perine in aceasta perioada, va aprecia din plin orice perna moale in plus: o perna de voiaj sau o perna ostrich pe care sa poata pune capul cand merge la mama, in weekend, o perna haioasa care sa o faca sa zambeasca, o perna Moonligh Cushion care sa-i gadile ochii, o perna racoroasa de relaxare ca sa o relaxeze (evident), o perna moale terapeutica sau o perna bustean. Perna sa fie, te-ai prins.

 

11. Ciuperca antistres

Ciuperca-antistres-2-1-236-408412 (1)

O viitoare mamica nu are voie sa fie stresata in sarcina. Stresul este interzis, pentru ca efectele sale sunt nocive asupra fatului. Daca ai incercat mai multe metode pentru a destresa o viitoare mamica destul de stresata, nu-ti ramane decat sa-i propui ciuperca antistres. Are o forma amuzanta, este moale si, cel mai important, da roade (nu face alte ciupercute, dar dizolva stresul). Hribul minune va absoarbe energiile negative, iar linistea se va asterne pe spiritul si mintea gravidutei.

Intr-o nota Zen punem si noi punct acestui articol

Daca stii o mamica insarcinata ce va deveni in curand o mamica grozava, ofera-i putina atentie in calmul dinaintea furtunii. Cadoul tau va fi ca o gura de aer proaspat de care ea are atat de multa nevoie acum. Pentru ca in aceasta perioada este mai sensibila decat de obicei, va aprecia si mai mult atentia ta.

Pentru categoria cadouri femei din magazin click AICI

gluma femei gravide

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!