11 lucruri pe care nu le stii despre Rick si Morty

11 lucruri pe care nu le stii despre Rick si Morty

'Rick and Morty', serialul de animație a lui Dan Harmon și Justin Roiland, a devenit un fenomen cultural. Astăzi vă dezvăluim câteva dintre secretele sale.

Ce nu stii despre Rick si Morty?

1. Secretul lui Rick

rick-morty-stickere-laptop

Creatorii Dan Harmon și Justin Roiland au declarat că au in minte o explicație pentru personajul lui Rick, dar nu au intenția de a o dezvălui, deoarece cred că multe seriale au fost jucate cu revelații similare. În orice caz, aceștia susțin că au lansat indicii ale unuia dintre cele mai întunecate secrete ale lui Rick de la început și că unul dintre fanii seriei a ajuns la concluzia corectă pe Reddit.

Prin eliminare, s-a ajuns la patru teorii:

  • faptul că Rick este conștient de faptul că este un personaj fictiv;
  • că Rick nu este alcoolic, dar bea un produs care îl face super inteligent;
  • că Rick este o versiune învechită a lui Morty, care a călătorit în timp;
  • și că Morty originalul lui Rick este mort și a fost înlocuit cu o copie dintr-o dimensiune paralelă.

 

2. Fanii „Breaking Bad”

rick-morty-breaking-bad

De fiecare dată când Rick spune cuvântul „curva” in „Rick și Morty”, se referă la personajul lui Jesse Pinkman din „Breaking Bad”, demonstrând ce le place creatorilor din seria AMC. De fapt, inițial actorul Bryan Cranston urma să joace rolul lui Rick în serial, dar în cele din urmă nu a putut să facă acest lucru din cauza angajamentelor profesionale anterioare.

 

3. Universul radioactiv

rick-morty-c137-stickere-laptop

Universul principal al lui Rick și Morty se numește C-137, o referire la Cesium-137, un izotop radioactiv Cesium/ Cesiu care este produs de fisiunea nucleară și unul dintre principalele pericole pentru mediu în urma accidentelor nucleare. Rick îl folosește împotriva unui inamic in serie.

 

4. Prima

rick-morty-chris-parnell-stickere-laptop

Potrivit lui Roiland, actorul Chris Parnell, care este vocea lui Jerry, își închide primul frazele. Cu toate acestea, din precautie, trebuie să înregistreze secvențele de până la treizeci de ori, dar păstrează aproape întotdeauna prima versiune.

 

5. Deschiderea

rick-morty-deschidere

Vă amintește de ceva secvența de deschidere a lui 'Rick și Morty'? Este o parodie clară între „Doctor Who” și „Tintin”.

 

6. Referințe clare

rick-morty-simpsons

Într-unul din primele sale interviuri despre serial, Dan Harmon a susținut că „Rick și Morty” a fost un amestec între „The Simpsons” și „Futurama”. Serialul a făcut deja parodia cu „gluma canapelei”, așa cum vedem în imagine. Desigur, cea mai mare referință a sa este „Ghidul autostrăzorului in galaxie” al lui Douglas Adams.

 

7. De la creatorul „Comunității”

rick-morty-comunitate

Înainte de „Rick and Morty”, celălalt co-producator al seriei, Dan Harmon, crease un alt mare punct de referință al culturii televizate in prezent, „Community” (de fapt, el a creat împreună cu Roiland serialul de animație când a fost concediat din 'Comunitate'). Seria, originală NBC (deși sezonul său trecut a fost difuzat de Yahoo), a fost despre un grup de studiu ciudat dintr-o universitate si mai ciudata. Această serie este parodiată în episodul „Asimilarea erotică auto” (2x03) din „Rick și Morty”. Mulți actori „comunitari” (Joel McHale, Gillian Jacobs, Jim Rash și John Oliver) au participat la realizarea „Rick și Morty” oferindu-și vocile.

 

8. Secretul ragaielilor

rick-morty-ragait

Ragaitul lui Rick este semnul său distinctiv. Pentru a realiza aceste momente, co-creatorul Justin Roiland, care-și foloseste vocea, bea multă apă. Sarah Chalke, vocea lui Beth, poate ragai oricand doreste, iar Roiland a mărturisit că îi invidiaza aceasta abilitate.

 

9. Jocurile

rick-morty-jerry-joc

Îți amintești jocul de care Jerry era pasionat?  Îl poti descărca din app store și se numește „Jerrys 'Game”. Există, de asemenea, o versiune Pokèmon a la 'Rick și Morty' și numeroase produse de joc inspirate din aceasta serie.

 

10. Parodie și omagiu din „Înapoi la viitor”

rick-morty-inapoi-in-viitor

Personajele principale, Rick și Morty, sunt clar inspirate din personajele Doc și Marty McFly din „Înapoi la viitor”. De fapt, co-creatorul serialului Justin Roiland abordase deja conceptul în parodia animată intitulată „Doc și Mharti”.

În episodul „Close Rick-encounters of the Rick Kind” (1x10), unul dintre Ricks are un Morty care seamănă cu Eric Stoltz, care inițial a fost cooptat pentru a juca Marty în „Back to the Future”.

 

11. De asemenea, poti citi seria „Rick și Morty”

rick-morty-benzi-desenate

Daca serialul nu iti este suficient, există si o varianta cu benzi desenate „Rick și Morty” care iti permite sa le urmaresti aventurile "pe hartie".

 

Iti plac traZnitii Rick si Morty?

Atunci sigur vei dori sa vezi setul nostru de stickere laptop cu cele doua personaje haioase.

COMANDA ---->>> AICI

Iata cateva imagini

set-100-stickere-laptop-rick-and-morty-2311-4592  set-100-stickere-laptop-rick-and-morty-2311-4704

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!