12 Septembrie, Video Games Day - sarbatoreste cu o consola

12 Septembrie, Video Games Day - sarbatoreste cu o consola

Playstation, Xbox, Gameboy - iata doar cateva exemple de jocuri distractive care te scot din rutina zilnica, te bucura si iti trezesc apetitul pentru aventura si competitie. Gamingul reprezinta o parte omniprezenta a culturii moderne, pentru ca jocurile video ne coloreaza Universul, de la alegerile vestimentare pana la gusturile din bucatarie. Stii ca exista restaurante dedicate gamingului si iubitorilor de jocuri. Acolo se joaca zi-noapte.

12 Septembrie, Ziua Jocurilor Video, este dedicata pasionatilor de senzatii tari, in sfera video.

Mic istoric al Zilei Jocurilor Video

Primul joc creat vreodata a fost Bertie the Brain, un robot cu o inteligenta artificiala conceputa pentru celebrul X si 0. Avand in vedere ca avea o inaltime de 4 metri, construit pe tehnologia tuburilor vidate, ne putem inchipui de ce Bertie nu prea iesea afara. De fapt, el a fost dezasamblat dupa Expozitia Nationala Canadiana unde a fost expus, dupa care nu a mai fost nicioadata repus la loc.

ziua gaming
Un an mai tarziu a fost construit un nou computer, intitulat Nimrod. In 1951 el a fost prezentat la Festivalul Marii Britanii si conceput pentru a juca o secventa numita Nim.

Dupa aceste umile inceputuri, lucrurile au inceput sa evolueze, mai intai cu jocurile in stil Cabinet, care au devenit extrem de populare, iar apoi cu primele console ce puteau fi folosite in confortul casei.
Jocurile video s-au dezvoltat enorm. Ceea ce la inceput era considerat un lux pentru cei instariti, ulterior a devenit un standard in majoritatea locuintelor moderne si o activitate recreativa pentru toate varstele.

 

 

Cum sarbatoresti 12 septembrie, Video Games Day

E simplu si distractiv. Da-ti intalnire cu prietenii si aventurati-va in multe jocuri video. Sapa dupa cele mai vechi console si redescopera jocurile preferate, cum ar fi Mario, dupa care fa-le cunoscute noii generatii. Daca iti era dor de anii '80, pune mana pe o consola de jocuri retro, cu sute de jocuri la mila buricelor degetelor tale. Dupa cum iti dai seama, aceasta zi este scuza perfecta pentru a parcurge o cale de reminescenta digitala, alaturi de un prieten.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!