5 ani de Mindblower.ro

5 ani de Mindblower.ro

Astăzi împlinim 5 ani de Mindblower.ro și cadouri ieșite din minți! De fiecare data când începe luna decembrie simțim că vin toate sărbătorile posibile peste noi, de la Ziua Națională a României, la ziua noastră aniversară și până la minunatele zile pline de cadouri: Sfântul Andrei, Moș Nicolae și Crăciunul.

Ce am făcut noi în cei 5 ani?

In acești 5 ani de Mindblower.ro am învățat tot mai multe despre noi – despre valorile după care ne ghidăm:

  • Integritate,
  • Respect,
  • Inovație.

Am învățat despre voi și am ajuns să fim premiați - Premiul I pentru cel mai bun Magazin Online de Cadouri – 2016 – Gpec – Gala Premiilor E-commerce!

Toată povestea Mindblower.ro a început din dorința de a avea și în România produse funny și cool cum vedeam de multe ori pe vastul internet, dar interveneau diferite dificultăți în a le comanda.

La un moment dat am încercat să comand de pe un site din America un cadou și... nu livrau in România.
Frustrarea și gândurile care m-au urmărit luni de-a rândul nu mi-au dat pace, dar iată că acum îmi dau seama că de fapt mi-au dat putere. Atât de mult mă deranja faptul că trăiam într-o țară pe care alții o considerau prea mică să livreze, sau nu atât de serioasă încât să trimită coletul acolo.
Apoi, într-o zi am avut o revelație:

Pot face chiar eu schimbarea în România.  Atunci când oamenii vor vrea sa facă un cadoul cool și super amuzant, vor avea posibilitatea să achiziționeze și produse calitative aduse de noi din America, Germania, Anglia, Spania.

E un sentiment minunat să ne descoperim câți că avem peste 40.000 de clienți fericiți, deci 80.000 de oameni fericiți (îi numărăm și pe cei ce primesc cadoul).

Cât despre produse, în acest moment sunt peste 1000 de produse diferite în stoc.

Cel mai apreciat produs este Harta Răzuibilă Am fost acolo - Este harta lumii pe care tu o răzuiești atunci când te întorci din vacanță. In felul acesta poți avea jurnalul tău personal de călătorie care sa stea la loc de cinste în sufragerie sau pe hol.

In acest an, de Centenar, am lansat și Harta Răzuibilă a României. Este un îndemn la a-ți cunoaște țara!

Iar dacă stăm să ne gândim la valoarea adăugată produselor pe care o aduce Mindblower.ro, avem o lista de 5 în minte:

  • Salvează timp,
  • Cost-eficient,
  • Încurajează relațiile dintre oameni,
  • Legă prietenii,
  • Aduce zâmbete și fericire. Cin-Cin!

Ne bucurăm mult că am ajuns în acest punct și că am construit totul de la 0. Ne bucurăm și că am găsit o platformă stabilă, că am ajuns să înțelegem mai bine cum merg lucrurile în e-commerce și care e treaba cu Google și Facebook. Iar cel mai mult ne bucurăm să vă avem pe voi alături de noi, încântați de cadourile ieșite din minți!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!