5 Destinatii de vacanta pentru vara anului 2020

5 Destinatii de vacanta pentru vara anului 2020

Vacanta de vara este cea mai asteptata perioada pentru cei mai multi dintre noi - este vremea odihnei si a incarcarii bateriilor. Nu stiu cum esti tu, dar daca anul acesta nu vrei sa te rezumi doar la a sta cu pielea la plaja, ci ti-ai dori sa mai razuiesti noi destinatii pe Harta Romaniei, avem 5 idei bune pentru tine.

 

Destinatii de vacanta 2020

1.Lacul Sfanta Ana

lacul-sfanta-ana

Lacul este unul din reperele importante din Romania si din Europa Centrala, fiind singurul de aici de tip vulcanic. Ce vei putea face aici in vacanta? Poti sa te relaxezi, sa citesti, sa mergi la picnic sau sa pornesti discutii cu ai tai. Natura este uimitoare in acest colt de rai si vei putea merge cu barca sau vei putea inota. Restaurantele din zona au mancare foarte buna, unele cu specific secuiesc, in caz ca vrei sa incerci ceva nou.

 

2.Delta Dunarii

delta-dunarii

Delta ramane unul din cele mai spectaculoase obiective turistice din Romania. Aici e plin de vegetatie, animale, peisaje pline de viata. Daca iti place pestele, iata inca un motiv bun sa ajungi in Delta. Poti sa pescuiesti, sa te rasfeti cu o multime de preparate pe baza de peste, sa mergi cu barca, sa te plimbi pe langa ape si sa te incarci cu toata aceasta priveliste pitoreasca.

 

3.Transfagarasan

transfagarasan

Drumul acesta este incredibil de frumos de parcurs pe timpul verii. Ajungi usor in varf si apoi te poti intoarce sau poti cobori de partea cealalta a muntelui. Peisajele muntoase, serpentinele, tunelul de sus, temperatura scazuta de pe varf, drumul serpuit - toate iti vor da o stare de bine si vei realiza inca o data ca Romania are numeroase nestemate. Cu siguranta, Transfagarasanul salbatic este una din ele.

 

 

4.Orasul Sibiu

orasul-sibiu-1024x576

Sibiul este un oras care merita vazut in timpul verii. O sa gasesti la Sibiu o cetate frumoasa, locatii medievale, cu incarcatura istorica, o multime de restaurante, hoteluri si pensiuni unde vei fi tratat cu atentie. Declarat capitala europeana, Sibiul nu se dezice de acest titlu si se incapataneza sa arate ce comori se ascund in interiorul zidurilor sale.

 

5.Cazanele Dunarii

cazanele-dunarii

La Cazane, Dunarea infrunta muntele, se unduieste, devine profunda spre Portile de Fier si apoi isi continua drumul spre Drobeta. Un pamant vechi, inconjurat de munti si Dunare, aceasta zona este un veritabil si unic spectacol. O vacanta petrecuta aici va fi una mirifica - vei descoperi chipul sculptat in stanca al lui Decebal, te vei putea aventura in plimbari cu barca, vei putea vizita Pestera Ponicova si Grota Veterani. Din fericire, si la capitolul cazare, Cazanele Dunarii stau excelent. E usor sa gasesti o pensiune frumoasa si extrem de confortabila.

 

Ce destinatii de vacanta vei alege?

Selecteaza din aceste destinatii de vacanta sau bifeaza-le pe toate, pe rand, iar cand te intorci acasa, razuieste mandru pe Harta Romaniei. Acest tablou al calatoriilor tale devine din ce in ce mai valoros.

Nu ai inca Harta Razuibila a Romaniei?  - Comand-o AICI

harta-razuibila-a-romaniei-2334-2180

Vrei sa faci un cadou inspirat? Alege Harta Razuibila a Romaniei

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!