Am vorbit cu Lipa-Lipa despre călătorii

Am vorbit cu Lipa-Lipa despre călătorii

Simona și Alex sau acești călători cu normă întreagă de la Lipa-Lipa au fost super drăguți și ne-au satisfăcut curiozitatea despre modul în care își pregătesc toate aceste minunate călătorii răspunzând la o serie de întrebări.

  1. Când ai început acest blog și care a fost momentul în care s-a declanșat pasiunea ta/voastră pentru călătorii?

Simona: Blogul are șase ani și l-am pornit pentru că începusem să mă îndrăgostesc de călătorii. Pasiunea pentru asta s-a declanșat probabil încă de la primele împachetări de bagaj, atunci când nerăbdarea și curiozitatea ne-au înghiontit să descoperim lumea.

  1. Cați km ați străbătut de când v-ați apucat de travel blogging? Și care sunt țările vizitate?

Simona: O întrebare foarte interesantă la care îmi este imposibil să răspund. Habar nu am câți kilometri am străbătut. Am fost în foarte multe locuri. De la Asia de Sud Est până în America Centrală. Ca să numesc doar câteva destinații ce îmi vin acum în minte: Thailanda, Laos, Filipine, Iran, Mexic, Nicaragua, Costa Rica, Sri Lanka, Croația, Macedonia, Albania, Myanmar, am fost prin peste 40 de țări în total.


 

  1. Când vine vorba de organizarea unei călătorii cum o faci? De unde și cum îți iei bilet de avion?

Simona: Atunci când ne hotărm asupra unei destinații fie cumpărăm biletele atunci când ele sunt la ofertă, fie stăm și căutăm câteva zile cea mai avantajoasă variantă și cel mai bun traseu. Căutarea începe de cele mai multe ori de pe Momondo sau Skyscanner. Și mai suntem abonați la o grămadă de newslettere ce ne anunță promoțiile. Evident, pașii pentru cumpărarea biletului depind foarte mult și de destinația finală.

  1. Care sunt cele 5 Must Have-uri pentru orice călătorie?

Simona: Indiferent de lucrurile pe care le iei sau le uiți acasă, cred că mai importantă este starea de spirit. Așadar pentru orice călătorie e importantă energia și dispoziția. Altfel eu iau mereu câte o carte cu mine, chiar dacă nu o citesc, agenda, echipamentul foto/video și laptopul. Pentru orice altceva nu mă stresez prea mult pentru că găsesc de cumpărat oriunde merg. Până acum obiectul folosit în cele mai multe ipostaze este eșarfa.

  1. Lăsand la o parte aplicațiile sau articolele de blog unde ai evidența locurilor, crezi că Harta Răzuibilă e o variantă  faină de a lista călătoriile?

Simona: Categoric, chiar avem și noi una pe care răzuim destinațiile în care am fost împreună. E plăcut să vezi cum se deschide globul în fața ta și în același timp să poți vedea cât mai este încă de descoperit.

 

Așteptăm și părerile voastre pe subiectele discutate <3

 

//// Header Photo by Rawpixel \\

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!