Cadouri cupluri: 9 Sfaturi pretioase ca sa alegi perfect

Cadouri cupluri: 9 Sfaturi pretioase ca sa alegi perfect

Se apropie o ocazie speciala si cunosti un cuplu minunat? La mindblower gasesti o multime de cadouri inspirate, unice si pline de semnificatie. Avem cadouri cupluri pentru orice buzunar, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme de buget.

Iata cateva idei care te pot ajuta sa alegi mai usor cele mai inspirate cadouri cupluri.

 

9 Sfaturi pentru a alege cadouri cupluri

1. Gandeste-te la un hobby comun

Atunci cand vrei sa oferi un cadou unui cuplu, este bine sa te asiguri ca ambii parteneri vor fi incantati de ceea ce vor primi de la tine. Pentru aceasta, o idee buna este sa ai in vedere o pasiune comuna sau un lucru pe care ar putea sa-l faca amandoi. Daca le place sa calatoreasca, poti sa le oferi o harta razuibila. Daca adora petrecerile, orienteaza-te spre cadouri de gazda buna.

harta romaniei razuibila

2. Ramai la ceva simplu

Uneori, din dorinta de a impresiona, tindem sa cautam cadouri mult prea complicate, cand de fapt nu este cazul. De la o carte cadou cupoane pentru cupluri, pana la o patura cu maneci pentru cupluri, poti gasi o multime de idei interesante.

 

3. Raporteaza-te la relatia pe care o ai cu acel cuplu

Una este sa pregatesti un cadou parintilor tai si alta e sa pregatesti un cadou celor mai buni prieteni cu care mergeti in calatorii sau nasilor de cununie. In functie de seriozitatea si caldura relatiei dintre cuplurile voastre, poti alege cadouri mai formale, mai amuzante sau chiar incitante (cum ar fi un joc erotic pentru cupluri sau pentru prieteni adulti).

 

4. Produse eco si organice

Aceste produse au crescut foarte mult in popularitate in ultimii ani, pentru ca tot mai multe persoane si familii sunt interesate sa traiasca sustenabil; devin mai constiente de alegerile pe care le fac. De aceea, poti oferi cadouri cupluri un set de periute de dinti bambus Doamna si papionul sau cu organe genitale (un cadou haios). Alte idei bune sunt: masuta laptop din bambus, suport din bambus pentru tableta, tavita de servire din bambus sau un set de cutite cu tocator din bambus.

PERIUTE

5. O iesire la munte, impreuna

Un cadou minunat pentru cupluri este o iesire impreuna la munte. Pentru aceasta ocazie poti sa oferi cadou outdoor, cum ar fi cana de campare, perna cu incarcare solara, lanterna anti tantari, o drona si alte accesorii care pot fi utile la iesirile in aer liber.

 

6. Gasiti o activitate comuna

Poate fi un joc de grup amuzant, domino, carti de joc, set turnul petrecerii sau ruleta cu shoturi, jocuri logice, puzzle 3D din lemn etc.

PROVOCARE

7. Amintiri care tin o viata

Pentru un cuplu drag (nasi, parinti, socri, prieteni buni), petreceti timp impreuna si imortalizati momentele impreuna pentru a le rememora cu placere. O harta razuibila a Lumii este o idee buna de cadou pentru cupluri si pentru a razui impreuna o destinatie pe care ati vizitat-o in grup.

 

8. Ofera-te sa organizezi o petrecere sau o cina pentru prieteni

E minunat daca poti face acest lucru pentru parintii tai sau nasi. Te poti ocupa de masa, de bauturi si de atmosfera, pentru a oferi o petrecere draguta sau o cina de familie memorabila.

 

9. Fa ceva diferit

Incearca sa gatesti ceva deosebit, sa introduci un joc amuzant (cum ar fi jocul BallzUp sau turnul petrecerii pentru distractiile intre tineri), sa organizezi o seara in jurul unui decantor rafinat sau a unei fantani de ciocolata.

Cand cauti cadouri cupluri, s-ar putea sa descoperi rapid ca e mai simplu sa faci cadouri pentru el sau cadouri pentru ea. Poate fi o adevarata provocare. Dar, daca tii cont de sfaturile de mai sus, lucrurile ar trebui sa fie mai simple.
Stii un cuplu care urmeaza sa se casatoreasca si vrei sa le oferi un cadou original? Gandeste-te la ce i-ar putea multumi pe amandoi.

De la cadouri practice in bucatarie sau baie (organizatoare, cutii de bijuterii si ceasuri ori ceasuri de perete), pana la cadouri mai indraznete (cum ar fi un joc erotic pentru cupluri sau cupoane cadou pentru cupluri), gasesti o multime de idei pe Mindblower. Vino in magazinul online!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!