Mai mult decât niște cadouri de Paste: o bucurie!

Mai mult decât niște cadouri de Paste: o bucurie!

Miroase a cozonaci pufoși și a voie-bună în case. Sunt oameni care zumzăie pe străzi ca albinele și caută deja cadouri de Paste. În nebunia sărbătorilor pascale, să nu uităm să le zâmbim necunoscuților, să nu lovim cu vorbe grele și să dăruim bucurie oriunde am merge. De fapt, cred că despre asta este vorba. Despre cum să fim mai buni, cum să facem gesturi mici cu semnificații mari. Eu m-am gândit să îți ușurez munca și am alcătuit o listuță cu cele mai haioase cadouri de Paste pe care le-ai putea face. Pentru că vreau să cred că în vânătoarea asta de daruri, poți oferi mai mult decât un simplu cadou, poți oferi cel puțin un zâmbet :)

Cadouri de Paste cu tematică

Ou cel Rău – pentru un mic-dejun ca-n filme

 

Ok, e Paștele, dar asta nu înseamnă că nu mai avem simțul umorului. Chiar asta îmi place cel mai mult la Ou cel Rău, că oricui  l-ai dărui, e imposibil să nu stârnești zâmbete. Adică, o masă de Paște un pic... „altfel” sigur are suportul ăsta haios pentru ouăle ce urmează să fie ciocnite. Nu știu cât de mult i-ar plăcea bunicii tale (poate totuși nu riști), dar pe prietenii tăi trăsniți sigur îi va da pe spate.

Mulaj ou în formă de inimă – cum să spui „Te iOUbesc”

 

Există o mulțime de tradiții de Paște care îmi plac, dar cel mai tare mă încântă diminețile celor trei zile, în care trebuie să mă spăl pe față cu apa în care am pus ouă sfințite și să-mi dau în obraji cu coaja aceea roșie. Ce, voi nu aveți așa o tradiție? Hmm, oricum, ideea e că diminețile de Paște sunt mai speciale. De asta m-am gândit că un mulaj în formă de inimă pentru ou le poate face și mai deosebite. E un gest pe care l-ai putea face oricând pentru iubita ta, de pildă, dar parcă are mai mult farmec când le faci în preajma sărbătorilor pascale.

Formă „I Heart Cake” – ți-am făcut un tort mare cât inima mea

 

Chestia cea mai faină la forma asta drăgălașă e că merge de minune și dacă vrei să pregătești o pască personalizată. Amesteci ingredientele, presari coajă de portocale și zahăr vanilat (nu mă prea pricep la rețete de pască, recunosc), și dai la cuptor. Oricine poate deveni bucătar pentru o zi, de asta până și prietenei tale neîndemânatice îi va plăcea să primească așa cadouri de Paste.

Cadouri de Paste „Wow”

Papuci de casă Oiță – îți îmblânzesc picioarele

 

Un altfel de „miel de Paște” – na, că n-o puteam spune mai bine :D! Papuceii ăștia sunt așa pufoooși, că abia aștepți să-ți bagi picioarele în ei. La propriu!

Ploscă Holy Water – pentru că poți

 

Plosca asta nu-i pentru oricine, mai ales dacă o umpli cu altceva decât apă sfințită. Dar dacă l-ai nimerit pe partenerul tău de pozne cu un cadou de Paste așa trăsnit, atunci sesiunea de râs se va termina undeva spre zorii zilei.

Suport de cărți cu discuri de vinil

 

Din categoria de cadouri de Paste cu efect „wow”, m-am gândit că sigur ți-ar plăcea un suport de cărți în formă de discuri de vinil. Împachetează-l alături de o carte bună, și ai practic un cadou care e pe placul tututor, indiferent de vârstă sau gusturi. Și imaginează-ți ce fain ar arăta în bibliotecă, cu un aspect așa retro și special. Ok, oprește-te până nu te hotărăști să îți faci ție un cadou ca ăsta.

Tu ce cadouri de Paste ți-ai trecut pe listuță?



 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!