Cadouri de trebuință pentru Ziua Independenței

Cadouri de trebuință pentru Ziua Independenței

Sărbătoare mare… pentru americani. Dar din diverse motive au ajuns și alte țări să sărbătorească această zi de 4 Iulie sau a Independenței. Nouă ne place pentru că e FUN și ne scoate din rutina tradiționalului mic. Asta ca să punem de un American barbecue (care datează din 1672).

Ca un scurt rezumat, Ziua Independenței este o sărbătoare federală care comemorează adoptarea Declarației de Independență, semnată în 1776. In vremea respectivă, Congresul Colonial a declarant că cele treisprezece colonii americane se considera o noua națiune, Națiunea Statelor Unite, și nu mai fac parte din Imperiul Britanic.

Această zi este de obicei asociată cu artificii, parade, grătare (aka barbecues), carnavaluri, târguri, picnicuri, concerte, jocuri de baseball, reuniuni familiale și diverse ceremonii.

Noi zicem că e momentul excelent pentru cadouri. Așa că am pregatit câteva idei de cadouri funny, pe ton de vară și super originale. In plus, presărăm și câteva tipuri de aranjamente tipic USA.

Vrei Barbecue?

E de la sine înțeles că da! Peste legumele proaspat prajite pe grătar, burgers & hot dogs încearcă acest Set de 4 sosuri super picante:

  • Sos ardei iuti Habanero – nivel de iuteala 8
  • Sos ardei Red Savina – nivel de iuteala 9
  • Sos ardei Ghost Pepper – nivel de iuteala 10+
  • Sos picant Psycho Juice Scorpion Pepper - nivel de iuteala 10+

Așa poți să pregătești rapid un mix de bunătăți:

 

Detaliile magice!

Ca totul să fie în ton cu sarbatoarea, îți recomandăm să nu uiți de lumini, mai ales dacă organizezi un picnic pe înserat.

Cele cu unicorni dau un aer magic și sunt niște cadouri de casă nouă excelente. Iar instalația cu flamingo roz e cu adevarat trăznită!

Dacâ vrei să stai si să te uiți la artificiile de pe CNN (Sau dintr-un film tipic americănesc) recomandăm scaunul gonflabil în formă de ursuleț – E comod, ușor de întreținut și arată extrem de haios! #GummyBearsRulz

Ne-au plăcut la nebunie aceste colțuri de poveste:

 

Iar cireașa de pe tort -  Praf de foc magic. Cu siguranță o să-ți surprinzi prietenii la modul cel mai placut!

 

Suntem tare curioși ce cadouri ai face tu în această zi de 4 iulie, așa că așteptăm vești in secțiunea de mai jos dedicată comment-urilor.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!