Cadouri pentru iubit 2020 - 4 trucuri si idei care functioneaza de fiecare data

Cadouri pentru iubit 2020 - 4 trucuri si idei care functioneaza de fiecare data

Anul acesta, fie ca este vorba de ziua lui de nastere, de Craciun, aniversare casatorie sau relatie, zi de nume sau Ziua Indragostitilor, credem ca vrei sa-ti surprinzi cu adevarat iubitul. Cu toate astea, poate ca nu ai idee de unde sa incepi cautarile. Te ajutam noi cu 4 trucuri si idei cadouri pentru iubit.

In articolul acesta iti spunem exact ce-si doresc iubitii si cum poti sa le faci ziua minunata. Pregateste-te sa-ti notezi 4 trucuri si idei care nu dau gres niciodata atunci cand pregatesti o surpriza pentru iubitul tau.

Din capul locului trebuie sa stii ca iubitul tau isi doreste o noapte confortabila si linistita acasa, dupa o petrecere surpriza fantezista. Poate ca lucrul asta iti pare prea putin creativ, dar barbatii nu sunt atat de complicati cum cred uneori femeile. Ei pur si simplu isi doresc felul lor preferat de mancare si un cadou inedit si semnificativ, urmat de o noapte romantica in dormitor (mai ales pentru zi de nastere).

Cat priveste cadoul potrivit pentru iubitul tau, il vei surprinde cu un lucru care i se potriveste, chiar daca tie nu-ti prea place. Ar putea fi un bilet la meciul preferat, activitati pe care le poate face impreuna cu prietenii sau experiente legate de lucrurile de care se bucura in secret.

Daca nu ai vreun indiciu de unde ai putea sa incepi, arunca un ochi peste ideile de mai jos ca sa-ti surprinzi iubitul asa cum doresti si sa gasesti cele mai inspirate idei cadouri pentru iubit.

rucsac-antifurt-bobby-hero-regular-2935-7198

Cum ii pregatesti o zi perfecta si cadouri pentru iubit inspirate?

  • Surprinde-l si ramai acasa pentru el!
  • Surprinde-l cu o masa perfecta, gatita acasa
  • Pe seara, adauga o doza extra de romantism
  • Gaseste cadoul perfect pentru ziua lui de nastere (sau pentru Ziua Indragostitilor, ziua numelui, aniversare relatie etc).

 

1. Ramai acasa ca sa-i dedici extra-timp din timpul tau

O greseala comuna pe care o fac multe femei este sa presupuna ca iubitul lor isi doreste sa planifice o activitate sau petrecere intr-o locatie speciala.

Acest lucru nu este adevarat.

De fapt, daca ar putea alege, majoritatea barbatilor ar prefera sa stea acasa de ziua lor. Pana la urma, ca este ziua lor, Ziua Indragostitilor sau alta zi speciala, ei si-ar dori sa petreaca relaxandu-se in confortul propriei case si in compania femeii pe care o iubesc.

barbat cu barba

Gandeste-te bine daca iubitului tau i-ar placea sa il surprinzi cu o petrecere la care sa inviti multi prieteni si multe rude. Cu toate ca petrecerile sunt interesante si el iubeste sa petreaca timp cu aceste persoane dragi, o petrecere surpriza inseamna ca trebuie sa se imbrace corespunzator, sa discute cu toata lumea, sa le multumeasca pentru vizita si cadou. La final, curatenia ramane la tine sau la voi.

Asta inseamna ca o petrecere surpriza pentru iubit nu e o idee buna?

Nu neaparat. Important este sa alegi cu intelepciune.

De exemplu, pentru iubitul tau ar putea fi potrivita urmatoarea suita de activitati de ziua lui de nastere:

  • sa petreceti timp voi amandoi si sa-l pui pe el in centru
  • sa va intalniti cu gasca, sa povestiti si sa va aventurati in jocuri pentru petrecere amuzante
  • ofera-i timp si spatiu pentru el insusi. Gandeste-te la lucrurile pe care le adora, dar uneori nu are timp de ele. Ii place sa se uite la meciuri? Aranjeaza lucrurile incat sa poata sa petreca 1 -2 ore de vizionare in liniste. Ii place sa joace? Lasa-l sa faca asta pentru cateva ore. Ii place sa “surubareasca” prin atelier? Spune-i ca poate sa faca lucrul acesta in ziua sa speciala.

 

2. Surprinde-l cu o masa speciala, perfect gatita acasa

E adevarat - iubitul tau prefera sa petreaca mai degraba acasa decat sa-l inviti la un restaurant fantezist si scump. Va aprecia o masa buna, pe care sa o pregatesti chiar tu.

Nu stiu daca ti-ai dat seama pana acum, dar dragostea unui barbat trece prin stomac. Daca nu ai chef sa te straduiesti prea tare, poti sa gatesti o simpla friptura. Oricum, nu uita de desert.

Desigur, daca nu-ti place sa gatesti, doar fa o rezervare la un restaurant dragut din oras.

 

3. Seara, vino cu o doza suplimentara de romantism

Iubitul tau va aprecia enorm daca il surprinzi de ziua lui sau de ziua indragostitilor cu niste gesturi romantice, dupa apusul soarelui. Este important sa setezi din timp starea de spirit spre un final romantic spre seara.

La cina, renunta la fata de masa si tacamurile frumos aranjate si pune niste lumanari parfumate, cu o aroma imbietoare. Continuati seara cu un pahar de vin in living. Declanseaza romantismul cu lumanari difuze si o muzica draguta in surdina.

Dupa toate acestea, veti fi creat atmosfera perfecta spre raiul dormitorului.

Uite cateva idei originale suplimentare pentru a-ti surprinde iubitul de ziua lui:

  • Putina tensiune creste interesul. Poti sa-i trimiti iubitului tau mesaje kinki sau sa-i descoperi diverse notite amuzante pe parcursul zilei. Indiferent in ce punct al relatiei sunteti, iti garantam ca aceste lucruri functioneaza si il vei aprinde cu totul. Va fi extrem de fericit, iar tensiunea creata va duce la o noapte de extra-pasiune.
  • Un joc erotic. Daca exista un moment in care ar trebui sa-i prezinti iubitului tau un joc erotic demential, sa stii ca este vorba despre ziua lui de nastere sau ziua indragostitilor. Alege Porunci in dormitor, Joc de carti 50 positions of Bondage, joc erotic Hai sa ne facem de cap, joc pentru cupluri Fetish Fun, Stip or Tease, IOU Jocul placerilor ascunse sau un sex boardgame Calea spre placere - toate cu promisiuni mari, senzatii tari.

ziua indragostitilor sfaturi

4. Cadouri pentru iubit - cum le gasesti pe cele mai inspirate?

Daca vrei sa-ti surprinzi cu adevarat iubitul de ziua lui de nastere, alege-i un cadou care arata ca il cunosti bine si ca il iubesti. Cadoul ar trebui sa fie legat de un hobby sau de o pasiune pe care o are. Iata cateva idei de cadouri pentru iubit.

Timp cu prietenii

Pe masura ce inaintam in varsta, din pacate, prieteniile  se estompeaza, pentru ca devenim mai ocupati. De aceea, iubitul tau va aprecia un cadou de calitate de care se poate bucura alaturi de prietenii sai la pescuit, camping sau la o seara de discutii ca intre prieteni. De aceea, urmatoarele cadouri functioneaza excelent pentru iubiti: trofeul cu bere, cizma de bere, cana pentru campare, caseta deluxe sah si accesorii de vin, cocktail shaker, ruleta cu shoturi sau o trusa multifunctionala pentru proiecte DIY.

 

Gadgeturi - cadouri pentru iubit

Daca iubitul tau este un adevarat handyman, poti sa-I surprinzi cu o trusa de scule camuflata intr-un bidon de ulei. E pasionat de biciclete? Alege-i o unealta 16 in 1 reparatii biciclete. Cadourile gadget sunt cele mai potrivite si inspirate pentru iubiti: casti wireless, rucsac antifurt, portofel antifurt, boxa bluetooth rezistenta la apa, incarcator wireless pentru smartphone cu ceas, o drona sau o baterie externa.

casti-audio-taotronics-tt-bh046-hybrid-noise-canceling-bluetooth-5-0-true-wireless-3221-3632

Cadouri pentru iubit amuzante si distractive

 

Daca iubitul tau este foarte pasionat de jocuri, glume si distractie, hraneste-i aceasta latura deosebita. Poti sa-i oferi un binoclu, o masina cu telecomanda, space rail diverse niveluri de dificultate, puzzle 3d din lemn glob pamantesc, un set de tacamuri cu cheie WRENCHWARE, plosca alcool peste, joc de petrecere PISSHEAD sau o amuzanta tasta enter antistres uriasa.

cizma-de-bere-2l-2341-5239

Cadouri de ingrijire pentru  iubitii sau sotii sarbatoriti

Aceste cadouri nu sunt niciodata suficiente sau prea mult. Poti sa-l surprinzi pe iubitul tau cu un set de barbierit 3 piese, produse pentru ingrijirea barbii (ulei barba, sapun etc), perie pentru masajul capului, set cadou aparat de ras corporabil si pliabil etc.

 

 

Cam asta e: ai prins ideea? Fa zoom pe hobby-urile si interesele iubitului tau si vei gasi usor raspunsurile potrivite cu privire la cadoul ideal pentru ziua lui de nastere, ziua relatiei voastre, ziua indragostitilor sau alta ocazie specială din viata lui. 

Speram ca aceste sugestii te-au inspirat si ca acum esti pe deplin pregatita sa-i oferi iubitului tau o zi cu totul speciala. Vino in magazinul Mindblower pentru inspiratie fara limite. 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!