Ce cadou sa-i faci mamei tale in functie de zodia sa?

Ce cadou sa-i faci mamei tale in functie de zodia sa?

Mama nascuta in zodia Leu, Pesti, Fecioara? Sau poate Sagetator, Capricorn, Balanta? Nu conteaza. Deja ai un indiciu foarte bun in alegerea celui mai inspirat cadou pentru mama ta.

Intr-adevar mama este cel mai frumos cadou pe care l-am fi putut primi de la Divinitate. Oricine ar trebui sa se simte norocos ca o are alaturi pe mama sa. De aceea, o sarbatoare a mamei este cel mai bun lucru care se poate intampla. Desi ar trebui sa te straduiesti sa o faci pe mama ta sa se simta speciala in fiecare zi, Ziua Mamei iti ofera ocazia excelenta de a-ti exprima dragostea imensa si respectul fata de ea. Cum? Cu un cadou mama semnificativ.

 

Cum sa alegi un cadou perfect pentru mama, in functie de zodia sa?

Desi gasirea acelui cadou perfect pentru Ziua Mamei poate fi foarte dificila, pentru ca ai putea sa devii confuz(a) in ceea ce priveste preferintele ei, iata o lista rapida cu ce cadouri minunate poti sa faci de Ziua Mamei, in functie de zodia in care mama ta este nascuta. Semnele zodiacale au o influenta majora asupra personalitatii noastre si de aceea ele pot reprezenta un punct perfect de plecare in alegerea celui mai potrivit cadou pentru mama.

 

De ce?

Pentru ca alegerea cadoului perfect pentru mama poate fi foarte dificila deseori. Pana acum. Daca iti indrepti putin atentia spre astrologie si te increzi in stele, o sa gasesti rapid inspiratia de care ai nevoie.

 

1. Mama nascuta in zodia berbec (21 martie - 19 aprilie)

Mamele Berbec sunt spirite iubitoare de aventuri, foarte active, cu o dragoste aparte fata de natura si iesirile in aer liber. De aceea, daca mama ta este Berbec, ofera-i ceva ce ar putea sa-i aduce multa placere in suflet. De asemenea, mamelor Berbec le place sa iasa din multime, iar gadgeturile reprezinta un punct de fascinatie pentru ele. Orice lucru scump, interesant, colorat si distractiv va constitui un cadou excelent.

Sugestii de cadouri pentru mama Berbec: un bilet intr-o excursie palpitanta, un abonament la cursuri de Yoga, o vizita in parcul de distractii, carti cu retete, bilete la evenimente sportive preferate.

saltea-antiderapanta-pentru-yoga

2. Mama nascuta in zodia Taur (20 aprile - 20 mai)

Daca mama ta este Taur, atunci poti miza pe orice lucru care miroase bine sau are un gust bun. De asemenea, aceste mame au o dragoste aparte pentru lux. Adora mancarea buna, somptuoasa si apreciaza cadourile practice. Iubesc muzica.

Sugestii de cadouri pentru mama Taur: un parfum cu miros placut, o cina la un restaurant de lux, un difuzor aromaterapie, flori deosebite (trandafir din aur sau trandafiri criogenati), bomboane selecte etc.

fir-de-trandafir-criogenat-rosu-velvet

3. Mama nascuta in zodia Gemeni (21 mai - 20 iunie )

Gemenii adora gadgeturile si le place sa comunice. Sunt sociabili si intelectuali. Pornind de la acest lucru, poti organiza o petrecere surpriza cu prietenii mamei tale, poti sa-i cumperi cea mai recenta carte vanduta sau un jurnal in care poate sa scrie.

Sugestii de cadouri pentru mama Gemeni: un gadget de ultima generatie (cum ar fi Smart Bec Boxa sau Boxa desteapta cu asistent virtual).

smart-bec-cu-boxa

 

4. Mama nascuta in zodia Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mamele Rac sunt suflete emotive si foarte afective. Ele iubesc cadourile semnificative si realizate de mana. Apreciaza nu doar cadoul in sine, ci si modul de prezentare. Un discurs lacrimogen urmat de un cadou frumos ambalat si o carte cu motive pentru care este cea mai buna mama din lume, ar putea fi cea mai sigura varianta pentru o mama Rac.

Sugestii de cadouri pentru mama Rac: un colaj cu fotografii de familie, bijuterii din argint, o scrisoare, o rama foto sau o carte personalizata Cea mai buna mama.

carte-cadou-cea-mai-buna-mama

5. Mama nascuta in zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mamele din zodia Leului sunt elegante si au un simt al stilului foarte dezvoltat. De asemenea, le place sa se joace si iubesc sa fie in centrul atentiei. Daca mama ta este un nativ Leu, atunci surprinde-o cu un cadou de lux.

Sugestii de cadouri pentru mama Leu: trandafir placat cu aur, trandafiri criogenati, un norisor pentru masaj si relaxare, un voucher la o sesiune spa, o geanta scumpa, o experienta inedita sau un joc amuzant.

 

6. Mama nascuta in zodia Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Mamele Fecioara sunt bune, rafinate si foarte muncitoare. Uneori poti sa zici despre ele ca sunt ultra practice. Daca mama ta este nascuta in zodia Fecioara, de Ziua Mamei ofera-i un cadou care sa se potriveasca acestor trasaturi de caracter.

Sugestii de cadouri pentru mama Fecioara: mic dejun la pat, o donatie caritabila, instrumente de gradinarit, o lampa sau un cadou de rasfat pentru a le atrage atentia ca trebuie sa-si mai acorde prioritate uneori (de exemplu, un Kit relaxare de seara 5 in 1).

kit-5-in-1-relaxare-de-seara

7. Mame nascute in zodia Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Daca mama ta este Balanta, cel mai probabil iubeste lucrurile frumoase si este deseori in pas cu moda. De aceea, orice cadou de lux si bunastare va fi un cadou perfect pentru mama Balanta. Adora florile, parfumurile florale, produsele de baie, tablourile impresionante si ii place sa fie rasfatata ca o regina.

Sugestii de cadouri pentru mama Balanta: o bijuterie pretioasa veche, un trandafir placat cu aur, o sticla de vin bun sau accesorii de vin luxoase.

cool-pack-5-accesorii-de-vin

8. Mama nascuta in zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mamele nascute in zodia Scorpion sunt fermecatoare, pline de resurse energetice, sentimentale si misterioase. De aceea, atunci cand alegi un cadou pentru o mama Scorpion, poti miza pe cadouri ce fac apel la inclinatiile sale mistice. Ideea este ca ii place sa primeasca daruri, dar si sa se bucure de mister.

Sugestii de cadouri pentru mama Scorpion: un bilet la teatru, o carte cu suspans, parfumuri, bijuterii, produse de machiaj, produse de ingrijire corporala (cum ar fi un Stylus masaj anti rid de rejuvenare faciala sau o oglinda pliabia 4 in 1).

stylus-masaj-de-rejuvenare-faciala

9. Mame nascute in zodia Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Mamele Sagetator sunt suflete pline de optimism, cu o inclinatie teribila spre aventuri. Invata repede si au o latura filozofica. Le place sa calatoreasca si accepta cu usurinta orice provocari aventuriere.

Sugestii de cadouri pentru mama Sagetator: o escapada la munte, o cina la un restaurant exotic intr-o parte noua a orasului, carti de toate tipurile, bilet la cursuri de catarare indoor, accesorii de calatorie: Wallock Portofelul antifurt, plosca outdoor cu doua pahare, Kit apocaliptic pentru supravietuitori, o harta razuibila a Lumii etc.

wallock-portofelul-antifurt

10. Mama nascuta in zodia Capricorn (22 decembrie - 21 ianuarie)

Aceste mame sunt ambitioase, determinate si practice. Apreciaza simplitatea. Daca mama ta este Capricorn, ofera-i un cadou care ii aduce liniste si pace.

Sugestii de cadouri pentru mama Capricorn: o cina in familie, un set de tricotat, unelte de gradinarit, o Agenda Make it Happen, orice legat de Yoga, Mindfulness kit de buzunar, Carti razuibile Self-Care.

mindfulness-kit-de-buzunar

11. Mame nascute in zodia Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Mamele Varsator sunt independente, creative si rebele, prin natura lor. De asemenea, le place sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Istoria si cultura le fascineaza. Cartile istorice, bijuteriile retro si o cina cu multe persoane pot constitui alegeri excelente pentru Ziua Mamei Varsator.

Sugestii de cadouri pentru mama Varsator: o cana de cafea termica sau si mai bine Cana mamei cu Super Puteri, un trandafir criogenat, un Poster razuibil 100 Fapte bune, Venus flytrap, planta carnivora, jocuri de societat, mini boxa retro.

venus-flytrap-planta-carnivora

12. Mame nascute in zodia pesti (17 Februarie - 20 Martie)

O mama nascuta in zodia Pesti este visatoare, artistica, creativa si spirituala. Multe native din aceasta zodie au inclinatii spre fotografie si fantezie. Le place sa se dedice literaturii universale.

Sugestii de cadouri pentru mama Pesti: Bratara calatorului cu usb built-in, un difuzor aromaterapie, o excursie in familie la muzeu, uleiuri esentiale, un abonament la un curs de Yoga sau un volum frumos de poezii.

difuzor-aromaterapie-moon

 

Acum ca ai deja aceasta lista rapida cu idei de cadouri pentru mama in functie de zodia sa, ce mai astepti? Intra pe minblower.ro si alege cadoul perfect de Ziua Mamei, cel care ii poate transmite cat de mult inseamna ea pentru tine. Sugestiile prezentate mai sus, in dreptul fiecare zodii, le gasesti direct pe Mindblower!

Pentru categoria cadouri pentru mama din magazinul Mindblower click AICI

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!