Cum sa o faci pe iubita ta sa zambeasca atunci cand e suparata pe tine?

Cum sa o faci pe iubita ta sa zambeasca atunci cand e suparata pe tine?

cupluri-care-se-cearta

Uneori fetele se supara fara motiv sau fara ca macar iubitii lor sa inteleaga exact de ce. Ei bine, este normal ca in orice cuplu sa existe si mici certuri. Dar, important este sa nu o lasi sa ramana trista si suparata. Incearca sa gasesti modalitati prin care sa o faci sa zambeasca chiar si atunci cand e nervoasa (mici cadouri cupluri, gesturi de dragoste, cuvinte impaciuitoare).

 

Uite 9 trucuri sa detensionezi situatia cand iubita ta e suparata pe tine

 

1. Profita de momentele ei de furie pentru a-ti intari sentimentele pentru ea

Cand iubita ta este suparata pe tine, in loc sa te simti frustrat sau suparat in privinta asta, concentreaza-te pe sentimente. Arata-i ca poti sa te controlezi, indiferent de problemele cu care te confrunti. Spune-i ca nu o vei abandona indiferent de problemele pe care le intampinati. In acest fel, o vei face sa se simta iubita si speciala, dar si mandra si fericita.

 

2. Cere-ti iertare

Procedand astfel, ii vei demonstra ca o respecti. S-ar putea sa fie nevoie sa-i oferi ceva timp, chiar si dupa ce iti ceri scuze, dar functioneaza. Poate fi unul din cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci ca sa o determini sa zambeasca, atunci cand este suparata pe tine.

 

3. Lasa-ti ego-ul deoparte si vorbeste cu ea

Una din cele mai mari probleme in relatie este "Eul". De exemplu, atunci te-ai certat cu ea despre cine a gresit si cine a procedat corect. Ei bine, chiar daca nu ai facut nimic gresit, pur si simpu ai inrautatit lucrurile pentru ca te-ai certat cu ea. In schimb, poti si smerit si poti sa-ti lasi deoparte mandria. Fa primul pas in a-ti cere scuze si vorbeste cu ea. O vei face sa zambeasca doar cedand tu primul.

doamna-si-papionul-periute-de-dinti-pentru-cupluri-2763-4631

4. Imbratiseaz-o

Pentru fete, imbratisarile si sarutarile dulci sunt deosebite. Atingerea ta o poate calma si o poate face sa zambeasca din nou, chiar si atunci cand este furioasa. Prin urmare, fii pregatit sa o imbratisezi in loc sa te certi cu ea.

patura-cu-maneci-pentru-cupluri-2660-4981 (1)

5. Ascult-o

Uneori tot ce trebuie sa faci pentru a-ti face iubita sa se simta mai bine, este sa o asculti. Ascultarea este una din modalitatile eficiente de a face fata problemelor in relatie. Prin urmare, in loc sa te certi cu ea, las-o sa vorbeasca si acorda-i atentie. O fata se simte mai bine atunci cand arati ca te intereseaza ce simte, iar asta o va face sa zambeasca.

 

6. Fa-o sa se simta iubita

O fata trebuie sa se simta iubita si apreciata chiar si atunci cand va certati. Arata-i ca o respecti, ca o asculti si ca o intelegi. Recunoaste-i emotiile in loc sa te certi cu ea.

 

7. Fa-o sa rada cu niste cadouri cupluri simpatice

Umorul are un loc semnificativ intr-o relatie. Este unul din instrumentele puternice pe care le poti folosi pentru a cuceri o fata. Chiar si atunci cand este suparata pe tine, cateva cuvinte sau gesturi amuzante o pot face sa-si uite furia. Poti incerca si unul din cele mai amuzante cadouri cupluri, cum ar fi set doua periute de dinti pentru tine si pentru ea Doamna si Vagabondul, o harta razuibila cu o destinatie pe care ea o iubeste foarte mult, cupoane personalizate pentru ea sau pentru cupluri sau o carte cadou cu 50 de motive pentru care o iubesti.

cupoane-personalizate-pentru-ea-2787-6187

8. Rasfat-o cu o cina sau cu mici cadouri cupluri

Se spune ca dragostea trece prin stomac, iar acest lucru este adevarat. Fetele sunt mai linistite cand au stomacul plin. Prin urmare, daca este suparata si vrei sa o faci din nou sa zambeasca, mergi la piata si pregateste-i cina. In cele din urma, furia ei se va estompa.

 

9. Priveste-o in ochi si zambeste-i

In loc sa-i arati ca si tu esti furios, priveste-o in ochi si zambeste-i . Zambetul tau are puterea de a o face si pe ea sa zambeasca. Cum ar putea sa ramana suparata pe tine, pe omul pe care il indrageste, cand acesta se apropie de ea si ii zambeste? Prin urmare, acesta este unul din cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci pentru a gestiona astfel de situatii.

Intotdeauna vor exista certuri intr-o relatie. Tu alegi cum veti trece peste ele. Arata-i iubitei tale ca renunti la bariere si ramai pozitiv.

 

Pentru cadouri pentru iubita click AICI.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!