De ce pijamalele sunt un cadou minunat?

De ce pijamalele sunt un cadou minunat?

Cauti cadoul perfect pentru ea, dar ai ramas in pana de idei? O sa-ti dezvaluim un mic secret. Exista un lucru despre care nicio femei nu spune vreodata ca are destul: timp pentru ea, pentru relax, pentru a se simti bine. Si care este simbolul universal pentru "timp pentru ea, relax"? Pijamalele, desigur. Familia, munca, evenimentele, cursurile, obligatiile sociale, voluntariatul... lista poate continua, pentru ca fiecare femeie adauga periodic inca ceva la acest teanc de responsabilitati.

Prin urmare, nu trebuie sa fie o sarbatoare. Nu trebuie sa astepti ziua ei de nastere sau o aniversare. Vrei sa-i sucesti mintile cu adevarat? Ofera-i un set de pijamale dama marti... doar pentru ca e marti si a trecut cu bine de ziua de luni.

 

Pijamalele: un cadou minunat. Fierbinte ziua, racoare noaptea

Cand lucrurile se aglomereaza, sa dormi suficient poate fi destul de dificil. Cand nu se simte cool, ea nu se poate odihni bine. Daca-i oferi un set de pijamale dama o vei ajuta sa se odihneasca mai bine in racoarea noptii. Astfel, ea va putea sa se trezeasca odihnita, cu zambetul pe buze si pregatita sa salute soarele. Poti sa-i alegi pijamale dama cu pantaloni scurti in sezonul cald sau cu pantaloni lungi in sezonul rece. Pijamalele sunt un cadou minunat pentru o femeie care se agita mult in timpul zilei si asteapta racoarea si relaxarea noptii.

Pijamale-din-flanel-intrebari-si-raspunsuri-1024x576

Ce pijamale sa oferi cadou?

Exista o multime de motive bune pentru a oferi pijamale in dar. In definitiv, pijamalele sunt un cadou practic - mai devreme sau mai tarziu, oricine are nevoie de o pereche noua de pijamale. E usor sa cumperi pijamale. Ele vin in multe culori si cu imprimeuri variate. Sunt un cadou de grija, pentru ca sunt folosite in timpii de relaxare si de somn. Pijamalele de dama sunt un cadou grozav, mai ales daca le asociezi cu inca un element de lounge, cum ar fi papuci de casa ori articole ce induc somnul - un difuzor aromaterarie, un aparat masaj sau un ceai de plante.

Daca vrei sa faci cadou unei femei o pereche de pijamale, ia in considerare intrebarile de mai jos. Raspunsurile o sa te ghideze spre cadoul potrivit pentru toata lumea de pe lista ta.

 

Pentru cine cumperi pijamalele?

Sa incepem cu o atentionare: Da, pijamalelel sunt un cadou tare indragit, dar sunt si un cadou personal. Prin urmare, daca nu cunosti persoana pentru care cumperi pijamalele - o colega de birou, o persoana cu care ai o relatie profesionala, mama iubitului tau etc - pijamalele nu sunt probabil o idee potrivita de cadou.

De-ce-sa-porti-pijamale-1024x576

Pijamale confortabile pentru casa

Daca te gandesti la pijamale doar ca la tinuta potrivita pentru somn, s-ar putea sa pierzi din vedere una din functiile lor cheie: pijamalele sunt, de asemenea, foarte confortabile pentru a te relaxa in casa si a te simti foarte lejer. De aceea, atat de multe femei prefera sa stea ore intregi si weekend-uri intregi in pijamale, chiar si atunci cand nu dorm.

Daca vrei sa oferi un astfel de set de pijamale pentru confort acasa, pe tot parcursul zilei, cauta modele din bumbac flanel care ofera o acoperire suficient de buna incat purtatoarea sa poata raspunde la usa ca sa receptioneze un colet sau sa iasa pe terasa ca sa-si ia rufele de la uscat.

 

Pijamale pentru somn bun

Daca, pe de alta parte, vrei sa oferi un cadou care sa garanteze cuiva iubit o noapte splendida de somn, poti alege pijamale cat mai relaxante, subtiri, confortabile, perfecte pentru intins in pat.

Iti recomandam sa alegi pijamale mai lejere, nu prea stranse. O femeie ar putea prefera, de asemenea, o camasa de noapte sau pijamale cu pantaloni scurti.

 

Din ce material sunt fabricate pijamalale?

Cand cumperi o pereche de pijamale pentru cadou este bine sa te gandesti la temperatura din casa. Conteaza cu adevarat. Ia in considerare materialul inainte de a alege modelul de pijama. Daca persoana pentru care cumperi pijamalele locuieste intr-un apartament sau o casa calduroasa, atunci alege materiale mai lejere, cum ar fi bumbacul. Daca vrei sa comanzi pijamale pentru o persoana care locuieste intr-un loc mai racoros (sau care iarna nu seteaza caldura la temperaturi mari), atunci alege un material mai gros, cum ar fi flanelul.

Pijamalele din flanel sunt o optiune extraordinara pentru persoanele friguroase, care prefera caldura, moliciunea, extra-confortul termic. Pentru ca materialul este confortabil si respirabil, acesta il ajuta pe cel care il poarta sa pastreze o temperatura corporala confortabila si regulata.

Pijamale-dama-Marly-2-piese-pantaloni-lungi-100-bumbac

Detaliile pijamalelor

Micile detalii pot avea un impact major asupra confortului pe care il ofera pijamalele. De aceea, este o idee buna sa te uiti la toate detaliile unei pijamale pe care o alegi, inainte de a o comanda.

De exemplu, uita-te la buzunare - Exista? E nevoie de ele? Unde sunt asezate? Sunt prea mari si ar putea deveni deranjante in timpul somnului?  Verifica talia - Cum se inchid pantalonii?  Pijamaua este reglabila in talie? Verifica nasturii - Se afla intr-un loc in care se pot freca unii de altii sau te pot deranja cand dormi? Verifica si terminatia de jos a pantalonilor - modelele evazate pot fi confortabile, dar exista riscul sa te impiedici de ele.

Treci usor prin aceste detalii ca sa te asiguri ca nu exista probleme ulterioare la care sa-ti para rau ca nu te-ai gandit inainte.

 

Cand ai gasit modelul care se potriveste perfect stilului de viata si personalitatii unei femei pe care vrei sa o bucuri si sa o surprinzi, atunci te poti relaxa - ai gasit un cadou minunat care ii va oferi purtatoarei multe nopti de confort si somn odihnitor.

Vino in magazinul online mindblower sa vezi ce pijamale frumoase avem!

 

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!