Hărțile răzuibile: ce sunt și de ce ai nevoie de una neapărat

Hărțile răzuibile: ce sunt și de ce ai nevoie de una neapărat

Hărțile răzuibile sunt visul oricărui nomad. Și dacă nu ai auzit de ele până acum, știu sigur că mereu te-ai gândit cât de tare ar fi să se inventeze una. Ei bine, ai noroc. Nu numai că ți-am auzit rugăciunile, dar am creat mai multe variante de hărți ca tu să poți găsi una făcută parcă doar pentru tine.

Știu la ce te gândești. Fiindcă sunt atât de minunate, îți va fi greu să te decizi între hărțile răzuibile disponibile. Fie că vrei una pentru tine, fie că vrei să o oferi drept cadou, trebuie să înțelegi că fiecare hartă este destinată unui anumit tip de călător.

1. Omul de afaceri


Harta Deluxe este perfectă pentru oamenii cu un stil de viață mai ridicat și cu gusturi rafinate. Dacă soțul/soția dumneavoastră este plecat/ă mereu în călătorii de afaceri, harta se va potrivi perfect în biroul său elegant, așteptându-l/o acasă. Veți putea răzui împreună țările vizitate în timp ce le veți povesti copiilor despre excursie. Bineînțeles că acesta este un exemplu generic. Harta este potrivită pentru orice om, indiferent de profesie, cu un simț estetic mai sofisticat, mai ales în ceea ce privește decorațiunile interioare.

'

2. Unicornul

Păstrând linia design-ului interior,  altă hartă în achiziția căreia acesta ar trebui să fie un factor important este harta "Am fost acolo". Pe măsură ce veți răzui diverse țări, ea va deveni un adevărat curcubeu. Din acest motiv, ea ar putea fi mai potrivita fie pentru un copil, fie pentru un adult care l-a ascultat pe Peter Pan. De asemenea, diversitatea culorilor ar putea fi un real avantaj pentru oamenii care sunt distrași ușor.

.

3. Cel care insistă să vorbească limba locală


Știm cu toții cel puțin o persoană care se încăpățânează mereu să învețe câteva propoziții din limba locală. Și oricât de amuzant este să îi vedem chinuindu-se să pronunțe și măcelărind cuvintele, putem totuși să le apreciem efortul. Pentru ei s-a inventat ediția Hello a hărților răzuibile, care include formele de salut specifice fiecărei țări.

.

 

4. Planner-ul

Așa cum harta "Am fost acolo" este un cadou pentru apropiați, ediția Platinum este un dar perfect pentru situații formale. Această ediție include moneda specială pentru răzuit, cât și informații practice precum fusul orar. Fără a forța stereotipuri, ea pare mai potrivită tipului de om care are totul pus la punct înainte de o călătorie și care nu o să verse cafea pe birou când răzuiește în viteză înainte de următoarea călătorie spontană.

5. Backpacker-ul

Acest iubitor de aventură nu va avea niciodată loc în ghiozdan pentru o hartă în mărime normală. Să nu mai vorbim că nici nu este practic. Spre deosebire de planner, el este omul hostelurilor și curselor low-cost. O să fie nevoie, așadar, de o versiune cât mai compactă. Din fericire, există mai multe variante prin care să te asiguri că ai o hartă mereu la îndemână. Harta răzuibilă portabilă este varianta standard; o poți face sul și potrivi și în buzunarul pentru sticla de apa. Dar, există și două tipuri de jurnale de călătorie cu hărțile răzuibile incluse. Jurnalul de voiaj Travelogue îți oferă spațiu pentru a planifica și păstra informații importante pentru călătorii. Jurnalul de aventură, pe de altă parte, conține 300 de idei de experiențe incredibile în jurul lumii împărțite pe 4 categorii:  natura, cultură, activitate și bucătărie.
 

6. Cel care tot amână/Falsul călător

Mulți oameni se simt mai motivați să facă un anumit lucru atunci când îl includ într-o listă. Ori pentru că te simți mai organizat, ori pentru că simți presiunea timpului, hărțile răzuibile Bucket List îți vor aminti mereu că nu ai mai călătorit de mult. Este ușor să cazi pradă tentației de a a-ți crea singur scuze, așa că acesta e un mod bun de a rămâne goal-focused.

 

7. Instafamous

Poți numi cel puțin un prieten care este obsedat de poze. Indiferent că nu poți pleca de acasă fără Polaroid sau fără selfie stick, boală pentru poze poate avea un rezultat bun. În loc să lipești fotografiile pe pereții din cameră, le poți prinde în harta de plută pentru un efect inedit.

 .

 

8. Gurmandul

Deși pentru unii este de neconceput să stai pe loc în vacanță, pentru alții concediul este făcut să te relaxezi în haine comfortabile și să mănânci. Fă un joc din a vedea câte mâncărurile locale savurate de tine coincid cu cele pe care le descoperi când răzuiești harta Gourmet Europa.

 

9. Work&Travel

Ultima categorie este una specială pentru perioada de popularitate maximă a programelor Work&Travel USA. Asigură-te că până la vară vei avea și tu o copie a hărții răzuibile USA edition pentru o experiență completă.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!