Portofel carduri rfid - Cadou de Top 2020 cu 5 Super Beneficii

Portofel carduri rfid - Cadou de Top 2020 cu 5 Super Beneficii

Portofelul a fost dintotdeauna un element fundamental in garderoba unui barbat, fie ca el a avut nevoie sa poarte asupra sa mancare, lingouri de aur, bani gheata sau carti de credit. Cu toate ca portofelul si-a schimbat stilul si nuanta de-a lungul generatiilor, exista putine modificari fata de modelul traditional. Tehnologia continua sa avanseze intr-un ritm naucitor, iar portofelele moderne capata noi dimensiuni. Ai auzit de portofel carduri?

 

Portofele barbati si femei aluminiu cu RFID, pentru carduri

Afacerile sunt acum globale, iar sistemele de date atrag atat corporatiile, cat si infractorii. Stilul de viata continua sa evolueze de la an la an, dar portofelul clasic ramane o alegere invechita in garderoba majoritatii barbatilor.

Pana acum.

Pentru ca portofelul antifurt RFID reprezinta urmatoarea generatie de accesorii pentru barbati. Subtire, rigid si la moda, acest portofel este avansat din punct de vedere tehnologic si are darul de a proteja datele personale de furturile cibernetice si de hotii de buzunare care au acum metode electronice.

Fiind fabricat din materiale de ultima generatie si avand caracteristici fine de design, un portofel carduri RFID sau un port card rfid compartimente multiple, reprezinta un echilibru elegant de forma si functie, conceput pentru a aluneca usor in buzunar si a pastra cu incredere confidentialitatea datelor de pe carduri. Astfel, mintea ta ramane libera si te poti concentra pe lucrurile care conteaza mai mult in viata: familie, afacere, distractie, job etc.

portofel-aluminiu-pentru-carduri-1024x576 (2)

Ce este tehnologia RFID de pe un portofel carduri?

Tehnologia RFID de identificare prin unde radio exista din anii ‘70 si a fost utilizata initial pentru a monitoriza elemente mari - cum ar fi camioane, bagaje, animale etc. Pe masura ce inovatiile au redimensionat tehnologia, cipurile RFID au inceput sa stocheze date vitale care, in esenta, stau in asteptare pentru a fi citite. Cipul intra in actiune cand un cititor/ reader este introdus in raza de actiune si se declanseaza pentru a transmite frecventele radio cititorului din apropiere. Cititorul intercepteaza undele radio si le decodeaza pentru a debloca datele stocate. In functie de intensitatea si frecventa de difuzare a tag-urilor RFID, cititoarele pot colecta date de pana la 6 de metri, in anumite circumstante !!

 

Ce consecinta are acest lucru?

In termeni reali, informatiile personale continute pe tag-ul RFID care se afla pe aproape toate cardurile de credit importante, pot fi acccesate, fara sa stii, de un infractor cibernetic, cu un reader programat la frecventa corespunzatoare si la o anumita distanta de receptionare.

Altfel spus, cand treci prin aeroport si te indrepti spre weekendul de vis in Elvetia, exista un risc real sa treci pe langa un infractor cibernetic cu un scaner reglat perfect pentru a-ti sustrage datele de pe card de la o distanta de 6 - 9 metri.

 

Ingrijorator, nu?

Ei bine, aici e momentul sa introducem portofelul pentru carduri securizat rfid, una din cele mai eficiente metode pentru blocarea scannerelor RFID impotriva preluarii informatiilor stocate pe cardurile de credit. Aceste portofele rfid au o multime de avantaje de securitate si stil.

 

Beneficiile unui portofel carduri barbati si femei tip antifurt cu RFID

 

1. Iti pastreaza datele in siguranta

Cel mai important beneficiu al unui portofel de carduri protectie rfid este ca iti pastreaza siguranta informatiilor personale.

E foarte simplu.

Un portofel RFID pentru card contactless este construit dintr-un material ce impiedica sustragerea datelor. De obicei, portofelele antifurt sunt fabricate din aluminiu, dar pot fi fabricate si din fibra de carbon, cupru sau un tip de metal complex din nichel, in combinatie cu fier, cupru, crom si molibden. Aceste materiale au o permeabilitate ridicata si fac ca undele radio transmise de cititor spre tag-ul RFID sa fie blocate. Undele ajung pe suprafata portofelului, unde sunt absorbite cu usurinta, inainte de a ajunge la cardurile de credit din interior.

portofel-carduri-aluminiu-rfid-1024x576 (1)

2. Un portofel cu protecÈ›ie rfid te ajuta sa ramai in pas cu tehnologia

E perfect pentru carduri acte si bancnote. Pe masura ce tehnologia RFID avanseaza, utilizarile sale vor continua sa se extinda. Se preconizeaza ca in curand va fi posibil sa programezi tag-ul rfid sa monitorizeze locatia GPS, cand te deplasezi in oras.

Pentru ca are o constructie metalica unica, un portofel RFID blocheaza toate transmisiile de frecventa RFID, ceea ce inseamna ca ramana o inovatie pentru lucrurile tale de valoare. Informatiile tale personale si confidentialitatea datelor sunt protejate de orice tip de monitorizare sau expunere.

 

3. Un portofel elegant cu protectie card rfid ofera echilibrul perfect intre securitate si stil

Pentru ca aluminiul are un raport de rezistenta mare la grosime (mai mare chiar si decat otelul), el poate fi realizat intr-un strat subtire, fara vreun impact asupra flexibilitatii. Asta inseamna ca portofelele din aluminiu cu RFID vin intr-o gama extrem de varianta de stiluri si modele. Portofelele pot fi din aluminiu in totalitate sau pot fi acoperite cu piele. Modelele C-secure, de exemplu, sunt fabricate dintr-o piele foarte fina de origine italiana. Indiferent ca esti sportiv sau esti adeptul unui stil mai formal, vei gasi cu siguranta un portofel rfid potrivit pentru tine.

 

4. Un portofel pentru carduri are durabilitatea usoara

Construit din materiale care absorb in mod natural energia de avarie, un portofel RFID pentru carduri sau documente ofera o protectie mai buna decat otelul pentru cartile de credit si cartile de identitate. Acest lucru face ca portofelele pentru carduri cu RFID sa fie usoare, cu un aspect minimal, foarte elegante si stilate, in timp ce ofera o siguranta sporita pentru protectia datelor.

 

5. Un portofel securizat rfid din aluminiu este rezistent la coroziune

O limitare semnificativa a metalelor este aversiunea la umiditate, care duce la coroziune si aparitia ruginei, lucruri care pot afecta performanta, fiabilitatea si aspectul acestui portofel cu suport carduri. Un portofel RFID este construit dintr-un material ce rezista in mod natural la coroziune, ceea ce inseamna ca isi va pastra aspectul si forma timp indelungat. Daca te-a prins furtuna, doar lasa portofelul sa se usuce si continua-ti aventura cu protectia si siguranta datelor.

 

Concluzie portofel aluminiu pentru carduri

Sa traiesti in era noastra inseamna sa-ti evaluezi riscurile de confidentialitate si de pierdere a datelor personale sau a banilor, atunci cand le ai asupra ta in fiecare zi. Un portofel RFID este un mod elegant si sigur de a reduce riscul asociat cu infractiunile asociate cu furturile cibernetice si sustragerea datelor. Elegant, rezistent, rigid, un portofel RFID este un plus accesibil in dressingul oricarui barbat si un cadou minunat pentru cei pe care ii iubeste si vrea sa-i protejeze.

Pentru  portofel unisex port card dublu ,  portofel din piele si din aluminiu, portofele barbati si femei, oferta actualizata click AICI.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!