Saptamana anti-bullying sau de ce sa porti sosete diferite?

Saptamana anti-bullying sau de ce sa porti sosete diferite?

Saptamana aceasta, in mai multe tari din lume, au loc o multime de campanii anti-bullying, care culmineaza cu Ziua Sosetelor Diferite (Odd Socks Day/ 12 noiembrie).

Saptamana Anti-Bullying este un eveniment de constientizare a acestui fenomen in scoli, in randul parintilor si profesorilor, copiilor si tinerilor. Campania presupune folosirea unor metode si informatii de care tinerii au nevoie pentru a opri bullyingul si a aduce schimbari durabile in viata lor.

Una din cele mai frumoase si interesante initiative din Saptamana Anti-Bullying care are loc in fiecare an este Odd Socks Day, ziua in care tinerii si adultii sunt incurajati sa poarte sosete desperecheate.

 

De ce sa porti sosete diferite?

Pentru ca este un mod distractiv de a incuraja oamenii sa se exprime. Prin Odd Socks Day, organizatorii din spatele Saptamanii Anti-Bullying, isi propun sa creasca constientizarea consecintelor acestui fenomen ingrijorator.

Iata mesajul publicat pe site-ul organizatorilor:

"Odd Socks Day este o oportunitate de a incuraja oamenii sa se exprime si sa-si celebreze individualitatea si ceea ce ne face unici."

Tot ce trebuie sa faci este sa porti sosete desperecheate, la scoala, facultate, la serviciu sau cumparaturi.

 

Set 3 sosete Izzy

Nu, nu am gresit noi. Acestea sunt 3 sosete fara pereche, nu trei perechi de sosete. Dar uite partea traznita a paharului: poti sa le imperechezi cum vrei tu. Gata. S-a dus cu diminetile in care pierdeai minute bune pentru ca nu-ti gaseai o soseta - pereche. Acum mixezi cum iti vine: floricele, dungulite, bulinute - pe toate le ai.
Vrei sa le faci cadou pentru colega simpatica de birou? Grozav. Sigur a mai primit sosete la viata ei, dar niciodata 3 sosete desperecheate.

 

In statisticile organizatiei Anti-Bullying se arata ca anul trecut, aproape 1 din 5 copii au fost bullied cel putin o data pe saptamana, in ultimele 6 luni si o treime din tineri au experimentat la un moment dat bullyingul online.

Sa porti sosete desperecheate saptamana aceasta sau din cand in cand sau oricand simti tu sa faci acest lucru, este o modalitate simpla de a constientiza consecintele negative ale bullyingului.

 

Ce noroc ca suntem diferiti!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!