Top 10 cadouri Craciun mama

Top 10 cadouri Craciun mama

Sarbatorile sunt un moment minunat pentru a-i arata mamei tale cat de mult inseamna ea pentru tine. Cu toate acestea, sa gasesti cadouri potrivite de Craciun pentru mama, poate fi o adevarata provocare. Unele mamici par sa aiba de toate, in timp ce altele sunt destul de reticente la noutati. In fine, sunt si mame care primesc cu bucurie un cadou, dar refuza sa ofere initial vreun indiciu despre ce si-ar putea dori.

 

! Mic sfat cadouri Craciun mama

Cand cauti cadouri Craciun pentru mama, nu te sfii sa o intrebi direct, chiar daca stii deja raspunsul ei. Si noi il stim: "Nu-mi trebuie nimic, mama. Am de toate".

Haha, buna incercare, mamico!

Asta nu te opreste pe tine sa-ti continui misiunea de a gasi un cadou potrivit pentru mama ta. Tu stii (si noi stim) ca mama ta merita tot ce e mai bun, asa ca nu o vom dezamagi. Iata o colectie de lucruri uimitoare pe care mama ta nici nu s-ar fi gandit sa ti le ceara vreodata. Vei gasi cadouri care i se vor lipi de inima, lucruri care ii pot face viata mai usoara si chiar cateva idei de rasfat.

 

Cadouri Craciun mama in functie de interese

Rar poti sa gresesti daca alegi un cadou pentru mama, in functie de interesele si pasiunile sale.

Sa facem un exercitiu:

  • Pentru mama care iubeste florile. Poti alege un ghiveci cu susul in jos sau un ghiveci cu muzica de pian si boxa bluetooth.
  • Mamei tale ii place sa calatoreasca? Ofera-i o harta razuibila a Romaniei, pe care o poate personaliza in functie de locatiile pe care le bifeaza in agenda sa de voiaj.
  • Pentru mama care nu-si vede capul de treburi, alege o soacra pentru frigidere, o perna pufulete pentru masaj si un difuzor de uleiuri esentiale.
  • Pentru mamele care adora sa aiba musafiri la masa si sa organizeze intalniri frumoase, cadourile de vin (termometru vin, aerator, racitor etc) pot fi o optiune perfecta.

 

Top 10 cadouri Craciun mama

 

  1. Lampa de veghe in forma de luna

Lampa de veghe in forma de luna produce o lumina difuza, placuta si odihnitoare, numai buna pentru a o transpune pe mama ta intr-o stare de liniste. Stii si tu ca, in general, mamele sunt grijulii, se trezesc noaptea, adorm cu lumina joasa, asa ca aceasta lampa in forma de luna poate fi un cadou minunat pentru ele.

lampa-de-veghe-in-forma-de-luna

  1. Calendar Steampunk din Lemn Ugears

Este incredibil cat de preocupate de timp pot fi mamele. Si uneori nu-ti dai seama cum le pot tine minte pe toate. Daca o intrebi cand incepe posul Pastelui la anul, s-ar putea sa stie. Daca nu stie, sigur va dori sa afle. Acest calendar puzzle ii poate satisface pofta de cunoastere calendaristica: afla rapid cand pica nunta vreunei nepoate, cand pleaca la bai, cand vin cei cu revizia la gaze etc. Acum, sa nu te mire daca va lucra cot la cot cu tatal tau pentru asamblarea puzzle-ului.

Calendar-Steampunk-din-Lemn-Ugears

  1. Wellness Pernita electrica

Noi credem ca orice mama ar trebui sa aiba acces la o pernita electrica de bunastare. Mamele, care deseori se neglijeaza pe ele, pentru ca tie si celorlalti sa le fie bine, merita si ele mici indulgente din cand in cand. Pernita este foarte comoda si practica, pentru a face fata frigului in timpul iernii. In plus, este de mare folos pentru a ameliora durerile musculare prin aplicarea caldurii, oferind o senzatie placuta de relaxare si wellbeing.

wellness-pernita-electrica

  1. Perna pufulete cu masaj

Este o perna de masaj confortabila si eficienta, special conceputa pentru a oferi o senzatie placuta de bunastare si relaxare in zona cervicala. Imbunatateste circulatia si calmeaza durerile de gat. Este foarte flexibila, iar mama ta o poate utiliza exact pentru o anumita zona cu durere: genunchi, umar, gat. Are un sistem de prindere simplu si practic, cu un inel petrecut printr-un orificiu. Este moale, confortabila, usor de utilizat. Exact ce iti doresti pentru mama ta.

perna-pufulete-cu-masaj

  1. Difuzor uleiuri esentiale pentru aromaterapie

Daca nu ai auzit inca de puterea incredibila a uleiurilor esentiale, este momentul sa faci cunostinta cu acest difuzor aromaterapie. Este un cadou ingenios, cu un design atragator si cu o multime de beneficii pentru mama ta. Il poate utiliza cu varii uleiuri esentiale pentru energizare, bunastare, combaterea stresului si ameliorarea durerilor, in caz de insomnii sau suprasolicitare. Are functie dubla: imbunatateste calitatea aerului si destinde atmosfera.

bila-multicolora-cu-dispersie-arome

  1. Soacra pentru frigidere

Pe cat de amuzanta este denumirea acestei jucarii, pe atat este de eficienta. Propune o metoda simpla si functionala pentru a tine la distanta mirosurile neplacute din frigider. Tot ce trebuie sa faca mama ta este sa-l umple cu bicarbonat de sodiu si sa-l aseze in frigider. Are un aspect amuzat, ca o veritabila si exigenta soacra care vrea ca totul sa fie impecabil, in orice moment. Nu stim daca mama ta este sau nu deja soacra, dar cu siguranta acest cadou va fi o surpriza inedita pentru ea.

soacra-pentru-frigidere

  1. Barometru Meteo Glob Pamantesc

Este un cadou fantastic de Craciun pentru mama. Mai mult decat un simplu obiect decorativ din sticla, acest barometru cu forma sferica isi modifica aspectul in functie de vremea de afara. Cristalele din interior formeaza uneori nori plini sau tulburi, stelute sau fulgi inghetati, foarte delicati. Este un accesoriu viu, in permanenta schimbare, cu o poveste incredibila in spate.

barometru-meteo-glob-pamantesc

  1. Pres moale, anti-alunecare

Covorasul de baie cu proprietati anti-alunecare se va dovedi foarte eficient pentru mama ta. Este binecunoscut ca riscurile de fractura cresc dupa o anumita varsta, asa ca daca vrei sa previi astfel de accidente si esti grijuliu/ grijulie cu mama ta, este o idee foarte buna sa-i oferi acest covoras moale. Este antiderapant si ultra-absorbant (absoarbe de 2 ori mai rapid decat alte covorase asemanatoare). Masoara 55 x 40 x 1 cm.

pres-moale-anti-alunecare

  1. Trandafir placat cu aur de 24K

Acest trandafir din aur este expresia pretioasa a dragostei si respectului pe care le porti mamei tale. Este un simbol al sentimentelor trainice si unice intre tine si mama ta. Are o lungime de 27 cm si se livreaza ambalat intr-o cutie neagra, foarte rafinata. Arata superb si cu siguranta mama ta ii va gasi un loc special pentru a-l admira tot timpul si pentru a se lauda cu el prietenilor sale care ii trec pragul in vizita.

Trandafir-placat-cu-aur-de-24K

  1. Oglinda led maleabila

Mama ta este o femeie cocheta, care nu iese niciodata din casa fara sa se aranjeze. Este atenta la ceea ce poarta si respecta o rutina de ingrijire zilnica. O admiri pentru asta. Este puternica si radiaza o bunatate care i se citeste pe fata. Pentru aceasta mama, cadoul potrivit de Craciun poate fi oglinda led maleabila. Elementele de noutate pe care le promoveaza aceasta oglinda sunt capacitatea de rotire pana la 360 de grade, lumina LED alba si ventuza puternica ce permite o fixare foarte rezistenta.

oglinda-led-maleabila

Bonus: Cana mamei cu super puteri

Tu stii bine ca mama ta are super puteri si pentru asta o admiri atat de mult. Tu nu stii cum face, dar ea gaseste solutii pentru o multime de probleme. Fie ca-ti doresti sa-i reamintesti inca o data ca nu poate rezista fara o pauza de cafea, fie ca vrei s-o faci sa-si mai lase atributiile deoparte si sa se hidrateze corespunzator intre sarcini, fie ca vrei sa-i arati reteta pentru o energie pozitiva care-i va hrani super-puterile sale, cana aceasta o va convinge ca e momentul ei.

cana-mamei-cu-super-puteri

La final, iti lasam cateva idei de mesaje care pot insoti cadoul pe care il alegi pentru mama ta.

Idei mesaje cadouri Craciun mama

  • "Pentru cea mai buna mama din lume, cele mai frumoase sarbatori de iarna si un trandafir. Te iubesc, mama!" (trandafir placat cu aur)
  • "Nu avem nevoie de Mos Craciun ca sa ne aduca bucurii si cadouri, pentru ca cel mai minunat cadou pe care Dumnezeu ni l-a daruit esti chiar tu, mama! Sarbatori fericite!"
  • "Nu pot sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, mama. Ai venit in viata mea ca un Mos Craciun si ai umplut-o de fericire si bogatie. Iti doresc Craciun fericit si un An Nou prosper. Multumesc ca ai fost intotdeauna alaturi de mine."
  • "Craciunul este momentul perfect pentru a-ti multumi pentru dragostea si grija ta. Sprijinul tau neconditionat a reprezentat dintotdeauna puterea mea. Iti doresc Craciun fericit, mami!"

Pentru categoria cadouri pentru mama din magazinul Mindblower click AICI

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!