Top 10 Cadouri Secret Santa Coleg 2019

Top 10 Cadouri Secret Santa Coleg 2019

Nu stii ce sa cumperi pentru colegul tau de birou sau companie pentru Secret Santa? Surprinde-l cu unul din cadourile noastre ingenioase care il vor bucura cu siguranta. Indiferent daca trebuie sa cumperi un cadou pentru amicul tau de birou sau pentru un tip pe care abia l-ai cunoscut, nu poti da gres cu aceasta colectie de cadouri accesibile. De la o unealta multifunctionala demna de un veritabil Ninja, la un sort pentru barbierit cu ventuze sau un cel mai tare joc de shot-uri, Turnul Petrecerii, avem tot felul de cadouri secret santa coleg, care se potrivesc oricarui buget.

 

Asadar, tragerea la sorti pentru Secret Santa a avut loc

Zarurile au fost aruncate deja, iar Craciunul... uite-l dupa colt. Daca pe bilet este numele colegului de serviciu care ti se alatura mai mereu in pauza de cafea, poate ca ai suflat un pic usurat. Dar ce te faci daca provocarea este de a cumpara un cadou pentru noul tip Senior Audit Manager, cu care ai schimbat doar o privire si trei vorbe?

Desi poate fi dificil sa cumperi un cadou de Craciun de Top pentru un coleg care iti este in esenta strain, ai incredere in noi cand iti spunem ca stim cum sa te ajutam sa gasesti cadoul perfect de Secret Santa in 2019. Si cine stie, poate ca la final chiar veti ramane foarte buni prieteni.

 

Daca trebuie sa cumperi un cadou Secret Santa pentru un coleg pe care nu il cunosti foarte bine

Iti recomandam cu tarie sa alegi ceva ce ar putea fi pe placul tuturor. De exemplu, o harta razuibila este intotdeauna binevenita. Pentru ceva cu adevarat unic, ce ar fi sa incerci setul de 5 perechi de sosete costum Diamant, o plosca cu apa sfintita sau un nasture de incarcare rapida a telefonului?

Desigur, daca barbatul- coleg pentru care trebuie sa iei un cadou de Secret Santa este un bun prieten, ohooo.... de aici poate incepe adevara distractie. Daca stii ca tine la glume, de ce sa nu-i oferi Cartea barbatilor SupraDotati, ciocolata anus, lacuste comestibile, o carte ilustrata Penis Pokey, carte cu insulte, poster cu poziti sexuale, Ghid de viata How not to be a Dick. Dar despre toate acestea intr-o alta postare, foarte curand. Promitem.

Azi ne concentram atentia asupra cadourilor mai cuminti pentru secret santa coleg.

 

Top 10 Cadouri Secret Santa Coleg 2019 - cu preturi in ordine crescatoare

 

1. Set 100 stickere laptop Super Eroi - 45 lei

Acest Set 100 stickere laptop Super Eroi poate fi folosit pentru a infrumuseta suprafetele obiectelor preferate: laptop, telefon, masina, bicicleta, bagaje, frigider etc. Mai e nevoie sa spunem ca se potriveste manusa unui coleg cu suflet de copil, care inca mai crede in super-eroi si inca se mai uita la filme cu Darth Vader?

set-100-stickere-laptop-super-eroi

2. Portmoneu carduri RFID - 55 lei

Este printre putinele banci portabile si personale din lume, de care se feresc toti hotii. Nu, nu e dotat cu electrosocuri, desi asta pare a fi o idee extrem de ingenioasa. Acest portofel este menit sa tina in siguranta toate cardurile, mai mult sau mai putin pline, pentru ca este echipat cu wifi. E o solutie high-end care-ti va tine economiile la loc sigur, oricand si oriunde. Se conecteaza la smartphone prin WIFI si se da start comunicarii telepatice. Categoric, unul din cele mai practice si inedite cadouri secret santa coleg.

portmoneu-carduri-rfid

3. Unealta Wallet Ninja - 65 lei

Nu una, nu doua, nu 9, ci 18 functii intr-un singur produs de dimensiunea unei cartele, cu un design desprins din filmele cu Jackie Chan. Surubelnite de diferite dimensiuni, chei hexagonale de diferite marimi, cutit pentru scrisori, curatator de fructe, rigla sau suport de telefon – acestea sunt doar cateva dintre utilizarile sale. Cu unealta multifunctionala Wallet Ninja poti face un super cadou coleg Secret Santa, mai ales daca acest coleg este mereu pus pe actiune.

Unealta-Wallet-Ninja

4. Sort pentru barbierit - 69 lei

Barbierit fara dezordine?! Uite ca este posibil. Sortul asta minune este fabricat din polistiren si elementul sau de ingeniozitate consta in prezenta a doua agatatori care se fixeaza de oglinda pentru ca niciun fir de par sa nu mai ajunga pe jos. Se livreaza intr-un sac mic ce poate fi utilizat pentru depozitare si este numai bun pentru a fi oferit cadou de Secret Santa oricarui coleg, mai mult sau mai putin barbos.

sort-pentru-barbierit

5. Set Turnul Petrecerii - 69 lei

Hai sa faci cunostinta cu Turnul Distractiei. Contine 60 de blocuri din lemn cu inscriptii din cele mai amuzante si patru pahare de shoturi. Jocul da tonul oricarei petreceri: participantii trebuie sa extraga cate o piesa fara ca turnul sa cada si sa urmeze instructiunile de pe blocuri. Instructiunile nu sunt deloc simple: Baga doua shot-uri!, Mai bea o data!, Baga un shot cu vecinul din dreapta! etc.  Sa nu te mire daca colegul caruia ii oferi acest cadou de Secret Santa te invita la anul la o petrecere cu baut.

Set-Turnul-Petrecerii

6. Suport carduri antifrauda si powerbank - 76 lei

Noul suport de carduri anti-frauda are dublu rol: protector impotriva furtului de date si baterie portabila! Fabricat din aluminiu si aliaj metalic antifurt electronic, suportul are spatiu pentru 5 carduri. Uite asa, ca banii sa ramana in siguranta. Un cadou pe cat de practic, pe atat de mult-asteptat de colegul tau, oricare ar fi acela. Traiasca Secret Santa!

suport-carduri-antifrauda-si-powerbank

7. Suport pentru casti Rock On - 79 lei

Pe langa faptul ca un astfel de stand este un upgrade rapid pentru colectia oricui de casti, el este si o piesa de decor deosebita pentru un rocker cu norma intreaga sau amator. In plus, acest suport este un cadou secret santa coleg minunat pentru oricine isi pierde rabdarea de fiecare data cand descopera ca iarasi s-au incurcat cablurile castilor aruncate la intamplare la finalul unei zile lungi. Perfect pentru casti stereo si casti mici.

suport-pentru-casti-rock-on

8. Set 5 perechi sosete costum Diamant - 109 lei

Include 5 perechi de sosete. Fiecare pereche de sosete are o combinatie inedita de 9 culori, respectiv nuante de negru, albastru, bleu, bleumarin, lila, verde, rosu, visiniu, roz, maro, bej, portocaliu si alb. Cadoul potrivit de secret santa pentru colegul cu tendinte de plictiseala sau cu excese de neconventionalism. De fapt, un cadou care se asorteaza oricarui "costum".

set-5-perechi-sosete-costum-diamant

9. Nasture de incarcare rapida a telefonului - 122 lei

Daca ai un coleg- fan al lucrurilor simple, elegante si folositoare, uite o idee cool de cadou pentru Secret Santa. Si stii ce? Acesta este cadoul care se potriveste chiar si colegilor care ti-au picat din neant in biletul de Secret Santa, fara ca macar sa-i cunosti prea bine.

nasture-de-incarcare-rapida-a-telefonului

10. Harta razuibila Europa Mea - 125 lei

Cauti cadouri secret santa coleg pentru cei cu spirit de aventura, care pleaca des in weekend-uri si iau Europa la pas? Atunci este cat se poate de evident: aceasta Harta Razuibila Europa Mea este ideea perfecta pentru cel inscris pe biletul tau. Hai ca nu a fost greu cu alesul cadourilor!

harta-razuibila-europa-mea

 

Huuh! Am ajuns la finalul topului si suntem in continuare super entuziasmati. Ti-am spus ca ne place Secret Santa? Misterul (ce-o fi - ce-o fi in cutioare?), cautarile, silinta si elemetul surpriza - iata doar cateva insusiri ale celui mai popular joc de Craciun care ii distreaza maximum pe cei din firme mici pana la companii mari.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!