Top 10 cadouri Secret Santa sefa 2019

Top 10 cadouri Secret Santa sefa 2019

Craciunul se apropie cu pasi mari si singurul lucru care ramane de bifat este cadoul de Secret Santa. Ai tras un biletel din cutie si pe el este chiar numele... sefei tale. Oh, nuuu! Ai nimerit-o chiar pe sefa ta si deja te-ai blocat intr-o multime de idei. Daca descrierea este mai mult sau mai putin similara cu ce ti se intampla tie in perioada aceasta, iata ca avem cateva idei minunate de cadouri.

 

Dar, inainte de a sari in Top, uite doua sfaturi.

Alege ceva care nu are legatura cu munca

Iti aduci aminte un lucru pe care l-ai discutat cu sefa ta, dar care nu era legat de munca? Ce activitati prefera sa faca in weekend sau dupa serviciu? Ia in considerare ceva legat de interesele sale in afara muncii. Evita sa-i oferi obiecte vestimentare sau cliseele. In loc de o esartfa, poti sa-i oferi o perna Ostrich Pillow. In loc de o pereche de sosete albe (sau gri), go wild cu o pereche desperecheata de 3 sosete multicolore. In loc de un set de pixuri, un stilou One-Pen-Show cu surubelnita, in loc de o agenda, un calendar Puzzle 3D din Lemn.

Ii place sa calatoreasca? Ofera-i o harta razuibila - a Romaniei, a Europei sau chiar a Lumii.

E tipul hard-working si sta dupa program? Ofera-i un Kit de relaxare 5 in 1.

 

Incearca sa te incadrezi in buget

In acest mod, vei respecta regulile jocului Secret Santa si restul grupului. Vei demonstra profesionalism.  Din fericire, pe Mindblower.ro gasesti cadouri extrem de frumoase, pentru orice buget.

 

Top 10 cadouri Secret Santa sefa 2019

 

  1. Harta Razuibila a Romaniei

Iata cadoul perfect pentru o sefa calatoare. Harta este inedita pentru ca permite descoperirea diferitelor zone din tara, prin razuire. Este un reminder vizual personalizat pentru locurile mai putin cunoscute care asteapta sa fie descoperite, iar sefa ta va fi foarte incantata sa primeasca un astfel de cadou, pe care il poate pastra si personaliza chiar si o viata intreaga. Daca este o fire aventuriera, cadoul ii va merge la inima. In schimb, daca este genul de femeie care lucreaza prea mult si uita de micile impliniri personale, se va bucura sa aiba un motiv bun care sa o scoata din birou, sa o convinga sa-si ia toate zilele de concediu si sa inceapa sa calatoreasca asa cum isi dorea in copilarie (lucru pe care tu poate l-ai aflat chiar de la ea, intr-un moment in care ti s-a confesat).

harta-razuibila-a-romaniei

  1. Papusa VOODOO a sefului

Asta-i pentru sefele amuzante, care stiu de gluma si care iti sunt destul de apropiate. Daca sefa ta nu se incadreaza in aceste cerinte, treci direct la punctul 3 :).

Dar daca tu chiar ai o sefa super haioasa, open-minded si super de gasca, poti indrazni sa-i faci acest cadou cu totul inedit. Sa-ti spunem despre ce e vorba. Boss Voodoo Doll e un cadou perfect pentru sefi (dar si pentru colegi), care dezvaluie in mod direct o parte din sentimentele pe care tu le ai. Asta nu inseamna sa-i oferi papusa sefei, plina de ace, pe ici si colo (desi, asta ar fi ideea, daca ne intrebi pe noi), dar sa-i spui pe sleau ce asteptari ai de la ea.

Papusa-voodoo-bosss

  1. Cadouri secret santa sefa: Barometru Meteo de Birou

Iata unul din cele mai delicate, inedite si spectaculoase cadouri pe care le poti face sefei tale de Secret Santa. Ajut-o sa vada furtuna intr-un glob de sticla si sa se bucure de un obiect decorativ viu, care isi schimba aspectul, in functie de vreme. Prezice vremea prin modificarea cristalelor din interiorul picaturii. Se livreaza pe un platou decorativ din lemn.

barometru-meteo-de-birou

  1. Calendar Steampunk din Lemn Ugears

Avand in vedere ca sefa taie si spanzura cand vine vorba de organizare, peste 99% din colegii tai s-ar putea gandi ca un cadou potrivit de Secret Santa este o agenda. Noi iti spunem ca nu e asa si ca merita sa faci un upgrade. Acest Calendar este o varianta mult mai ingenioasa de cadou. Nu e un simplu calendar - este in acelasi timp un puzzle din lemn super rezistent si un obiect decorativ fantastic. Dar, avand in vedere functionalitatea sa, nici sa nu te gandesti ca va ramane la stadiu de "decor", pentru ca va fi intens utilizat si consultat. Unul din cele mai bune cadouri secret santa sefa.

Calendar-Steampunk-din-Lemn-Ugears-8-952-733176

  1. Perna pufulete cu masaj

Crezi ca exista vreo sefa care sa nu-si doreasca in taina o perna pufulete? Nu-i plangi tu de mila, ca ar fi avut bani sa si-o cumpere, dar poate ca nu a dat peste un astfel de ghemotoc moale si multifunctional. Se implica atat de mult in ceea ce face, incat deseori se neglijeaza. Pentru o astfel de sefa, iti recomandam perna de masaj, confortabila si eficienta. Este special conceputa pentru a oferi o senzatie placuta de bunastare si relaxare in zona cervicala, imbunatatind circulatia si calmand stresul si durerile de gat.

perna-pufulete-cu-masaj

  1. In Fata Blocului

Ce poti sa-i oferi unei femei care are totul?

Un joc "In Fata Blocului". Daca face parte din generatia cu cheia la gat, ai nimerit-o numai bine. Acesta nu este un joc , ci contine 55 de jocuri. Sunt 58 de cartoline din carton Duplex, individuale (256 de pagini), cartonate si plastifiate la exterior (pentru rezistenta sporita) - 1 elastic (sa tina impreuna cartolinele scoase din cutie), putina nostalgie (pentru cei care au jucat deja jocurile) si multe emotii.

in-fata-blocului

  1. Oglinda led maleabila

Iata o oglinda speciala pentru sefa ta. Maleabila (nu asa rigida cum este ea uneori). Oglinda are un picior flexibil, si ventuze cu ajutorul carora se poate monta in diferite pozitii. Mareste imaginea de 5 ore, se roteste la 360 de grade si are LED cu lumina alba. Este super practica.

oglinda-led-maleabila

  1. Hamac pentru picioare

Tu tragi speranta ca sefa ta va fi incantata de acest hamac, ca si-l va instala in birou si va seta un trend pentru tot departamentul pe care il "manageriaza". Nu-ti putem garanta acest lucru, dar iti spunem sigur ca ii va fi de folos si va descoperi ca poate scapa de durerea de picioare atunci cand sta timp prelungit pe scaun. Hamacul se agata de lateralele biroului, fara scule speciale. Are doua moduri: Rest si Work.

Hamac-pentru-picioare

  1. Aparat pufos de masaj pentru picioare

Stiu la ce te gandesti: nu e aiurea sa-i dai papucii sefei tale? Ei bine, nu. Nu, daca papucii sunt foarte pufosi. Nu, daca au si functie de masaj, pe deasupra. Papucii au talpa antiderapanta si interior buretat, husa detasabila si dimensiuni aproximative 30 x 7 x 30 cm. Sunt perfecti pentru incalzirea picioarelor si pentru relaxaaaare.

aparat-pufos-de-masaj-pentru-picioare

  1. Glob magnetic plutitor cu iluminare LED

Acest cadou e un super- cadou, dar ai grija sa nu depasesti bugetul (daca v-ati setat o limita pentru Secret Santa). Glob magnetic plutitor cu iluminare LED este absolut impresionant. De ce? Simplu. Pentru ca leviteaza. Are la baza un sistem electromagnetic, cu 1 electromagnet si 1 senzor de camp magnetic. Este un obiect decorativ special, luminos si care sta, la propriu, in aer.

glob-magnetic-plutitor-cu-iluminare-led

Pentru cadouri secret santa sefa, alege ceva care va produce impact. In loc sa oferi ceva extrem de luxos si scump (hello, e sefa ta! cel mai probabil, poate sa-si cumpere singura aceste lucruri), incearca sa-i oferi ceva amuzant, cu umor, valoros din punct de vedere sentimental, un detaliu care sa o faca sa zambeasca sau ceva pur si simplu inedit; un cadou care sa spuna ceva, care sa o incurajeze sa faca un lucru (cum ar fi, sa calatoreasca sau sa-si acorde mai mult timp).

Atunci cand oferi un cadou sefei tale, cel mai important lucru este sa te gandesti ca in definitiv este un cadou pe care ai putea sa-l oferi aproape oricui... mamei tale, de exemplu. Ofera cadoul din inima.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!