Top 10 idei fierbinti de cadouri estivale

Top 10 idei fierbinti de cadouri estivale

Sezonul de vara aduce soare cald, cer albastru si numeroase motive pentru a sarbatori.

Vara este timpul vacantelor si concediilor, relaxarii si calatoriilor. Avand in vedere ca vara se organizeaza o multime de nunti, zile de nastere si petreceri outdoor, cel mai probabil vei fi nevoit sa gasesti cadoul perfect pentru cineva din viata ta.

Ghidul nostru cu sugestii de cadouri estivale include suprize pentru toata lumea. Am adunat cateva cadouri must-have pentru vara 2019 si exista mari sanse sa-ti gasesti si tu ceva printre ele.

 

1. Perna racoroasa de relaxare

Iti place vara, dar trebuie sa recunosti ca atunci cand mercurul o ia razna in termometre, incepi sa simti disconfort. Oricine ar aprecia in aceste zile o inghetata rece, un cocktail racoritor sau si mai bine o perna racoroasa. Aceasta permite sprijinirea picioarelor, combate canicula si migrenele declansate. Agata-te cu ardoare de efectul sau racoritor sau alege sa o oferi cadou unei persoane care are nevoie de ea. Perna racoritoare are o fata din PVC si una catifelata. Se umple cu apa de la robinet si se lasa la rece in frigider. Dupa aceea, nu-ti ramane decat sa te lipesti de frigul pe care il emana.

 

2. Saltea auto gonflabila cu doua perne

Cunosti vreun cuplu cu traista in bat, care calatoreste des din dorinta de a descoperi lucruri noi? Ei bine, acesta salteluta gonflabila este special gandita pentru masina si poate constitui un cadou de nunta inspirat. Gandeste-te doar: micii insuratei, la bordul unei masini cu inscriptia "Just married" se indreapta spre luna de miere, conducand pe rand si relaxandu-se cate unul pe bancheta din spate, pentru ca la destinatie sa fie amandoi cu zambetul pe buze.

In cele din urma acesta este un cadou de vara care ar multumi pe oricine calatoreste cu masina, pentru confort sporit in concedii si vacante.

 

3. Forme de gheata vampir

 

Ooo...cum se vor topi acesti dinti de gheata in bautura ta preferata, facand-o numai buna de savurat. Cuburile de gheata sunt o inventie extraordinara si iti dai seama de acest lucru mai ales in zilele caniculare de vara. Aceste forme cu dantura unui vampir sunt atat de spectaculoase ca vor atrage uimirea tuturor celor de la petrecerea pe care o vei organiza tu in aer liber. Picura-le in pahare forme de gheata Vampir si bauturile ii vor secatui de caldura si le vor reda energia. Asta da party pe cinste!

Formele sunt ideale inclusiv pentru copiii curiosi sa realizeze un mulaj din apa inghetata cu dinti ascutiti de vampir. Va puteti distra grozav cu ele.

 

4. Covoras racoritor pentru caini

Ramanem in zona cadourilor ce reusesc sa domoleasca mercurul care danseaza intens in termometre, cu o idee care se indreapta spre cei care au acasa un patruped. Sa stii ca vara nu este doar o perioada de disconfort termic doar pentru noi, ci si pentru animale, iar prietenul sau prietena ta va fi extrem de incantat/a in momentul in care te vei prezenta in fata sa cu acest covoras racoritor pentru caini. Imediat vei fi preluat de amicul patruped care se va gudura pe langa tine si va da din coada cand va realiza ce mare bucurie i-ai facut.

Covorasul asta minune este umplut cu burete si gel rece, rezista in ploaie, se curata usor si este antibacterian.

 

5. Sticla sport compactabila. 3 inaltimi

 

Uite o sticla pe care ai sa ti-o doresti si tu. Este o sticla mare, care se face mica si inca o data mai mica. Nu glumim. Sticla aceasta se pliaza si se extinde cum vrei tu, in functie de cat de plina sau de goala este. Are dop sport si este prevazuta cu sistem de prindere facila. Daca ai planuri mari in vara asta sa ataci un munte, sa te aventurezi in drumetii lungi sau doar intr-o cursa cu bicicleta in jurul blocului, aceasta este sticla cu apa ce ar trebui sa te insoteasca. Ergonomica, practica si amuzanta (nu-i asa ca n-ai mai vazut o sticla pliabila pana acum?), ea poate reprezenta un cadou super simpatic pentru un sarbatorit din timpul verii - poate un rac, un leu si chiar fecioara.

6. Hamac pentru doua persoane

Pai ce vara este aceea in care nu iesi la padure, printre copaci si verdeala, la o sesiune de respirat aer curat ... ori afumat pe ici pe colo de mirosul bunataturilor de pe gratar? Iti spunem noi: hamacul trebuie sa fie la loc de cinste atunci cand planuiesti o iesire in aer liber, printre copaci. Iar modelul pe care ti-l propunem nu-i de ici, de colea...ci este un hamac de doua persoane, pentru ca voi doi sa va puteti legana in acelasi ritm, pe fundalul ciripitului de pasarele. Asta zicem si noi ca e o vara reusita.

Ramane sa te gandesti tu daca ti-l faci cadou, daca i-l faci cadou partenerului/ partenerei tale sau unui cuplu de prieteni care sarbatoresc un eveniment  dragut, tocmai acum, in plina vara.

 

7. Sticla de apa cu infuzor de fructe

Vara trebuie sa te hidratezi mai mult. Si tu stii asta. Si mai stii ca ai schimba uneori apa chioara cu un cocktail racoritor din fructe. Dar, cate cocktailuri poti sa bei inainte de a te ameti prea tare sau de a te indulci prea mult? Uite ce-ti propunem: ia-ti aceasta sticla de apa cu infuzor de fructe si ai sa vezi cate combinatii de "ape" aromate poti obtine.

Daca tu iti faci norma de consum zilnic de apa, dar cauti un cadou estival pentru o persoana draga ce nu reuseste sa-si atinga acest target, credem ca tocmai l-ai gasit.

 

8. Pernuta gonflabila de voiaj

Incontestabil, vara este sezonul calatoriilor si oricine merge cu masina, cu avionul sau cu trenul are nevoie de o perna de voiaj buna. Fie ca o vrei pentru tine, fie ca esti in cautarea unui cadou practic, exista mari sanse ca aceasta perna sa fie exact ceea ce are nevoie sarbatoritul sau sarbatorita ta.

Perna este fabricata din materiale rezistente si are o suprafata moale, numai buna sa-ti sprijini fata, umarul si gatul. Este ergonomica, usor alungita si ofera sprijinul pe care oricine il cauta atunci cand calatoreste pe o distanta mai mare si doreste sa se odihneasca pentru a ajunge mai plin de energie la destinatie.

 

9. Mini Drona Illuminator

Cand ar putea cineva sa se joace cu o drona in aer liber, daca nu acum, pe timp e vara, cand este cald si avem mai mult timp pentru relaxare si distractie? Daca ai asteptat o iarna intreaga ca pui mana pe o drona si sa o manevrezi sub cerul liber, acum este momentul. Ai asteptat suficient. Ia-o pentru tine sau ofer-o cadou unui copil pentru a-l rasplati pentru notele bune de la scoala (sau de la examenele finale).

Dronele sunt gadgeturi tehnologice de maxim interes si orice barbat, mai mult sau mai putin matur, va cadea in ispita de a dori sa experimenteze acest zbor. MiniDrona opereaza pana la o distanta de 40 de metri in aer liber, se incarca in circa 40 de minute si rezista in zbor continuu circa 5 minute.


10. Boxa portabila



Nu lasa muzica acasa vara asta. Ia-o cu tine, pentru ca este foarte simplu. Cu aceasta boxa portabila muzica preferata te acompaniaza oriunde. Este invelita in material textil, ofera pana la 8 ore de ascultare (fara conectare) si comunica prin Bluetooth cu smartphone-ul tau. Este prevazuta cu bretea pentru usurinta in transportare si manevrare.  E limpede? Vara asta tu faci playlistul.

Si daca tocmai cauti un cadou cu tenta muzicala pentru cineva din viata ta, poti sa-i oferi cu incredere aceasta boxa.

 

Idee Bonus Cadou Estival: Fiesta - Kit de accesorii pentru petrecere

Acum ca ti-am aratat cele mai frumoase si amuzante cadouri de daruit in aceasta vara, sa inceapa Fiiiiiiiiiiiiiestaaaaa! Ia-ti kitul de accesorii pentru petrecere, distreaza la un party pe care il organizezi tu, la festivaluri si la ocaziile speciale la care esti invitat. Avand sub brat cadoul potrivit, nu te doare nici capul; in continuare poti sa profiti de vara cum stii tu mai bine.

 

 

Vara aceasta lanseaza la apa un cadou de sezon unic si amuzant ca sa-i surprinzi pe sarbatoriti.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!