Trimite un Super cadou de Paste 2020! 10 Idei si sugestii

Trimite un Super cadou de Paste 2020! 10 Idei si sugestii

trimite un cadou de paste

Anul acesta, de Paste va fi atat de diferit pentru noi toti, din cauza pandemiei COVID-19 care a cuprins toata lumea. #STAMACASA, nu mergem la Inviere, nu plecam in vizita, nu primim musafiri, nu ne facem bagajele spre o destinatie superba in alt colt de lume sau de tara.

In 2020, vom petrece Pastele acasa, in familie, dar asta nu inseamna sa uiti de prietenii, colegii si familia ta. Pentru ca daca este un lucru pe care pandemia asta ni l-a demonstrat acesta este ca: legaturile dintre oameni sunt cele care conteaza. Familia este cea care conteaza. Siguranta si sanatatea sunt cele care conteaza!

Cel mai intelept este sa te adaptezi si sa te concentrezi pe ceea ce poti controla tu acum. De Paste, tu poti aduce bucurie in casa ta si in casa altora. Fii creativ, tolerant, ofera un cadou celor de langa tine, trimite un cadou, suna-i pe cei dragi pentru a le oferi ganduri bune.

De Paste, trimite un Super Cadou cu Mindblower!

Uite 10 sugestii minunate pentru tine.

 

1. Ou Labirint Dragonul Albastru (sau rosu) = 99 lei

ou-labirint-dragonul-albastru-2843-6199

Nu este un ou pe care sa-l colorezi si sa-l pui pe masa de Paste, ca sa-l ciocnesti cu cei dragi. Dar, este un ou ce declanseaza distractie si indemanare. E un puzzle 3D, sub forma unui labirint, care are in interior un alt labirint. E o provoare noua care te poate framanta pana cand ii gasesti solutia. Este cadoul perfect pentru copiii mai mari sau pentru adulti, deoarece nivelul de dificultate te poate pune in incurcatura. Avem si varianta rosu. Dragonul Albastru este primul puzzle din seria labirintului cu nivel 2-layered. Dragonul rosu este si mai provocator.

 

2. Oglinda iepuras = 166 lei

oglinda iepuras

Daca esti printre cei care stii ca Pastele are legatura cu iepurasul, uite o ocazie minunata sa faci cadou aceasta oglinda cu urechi, iubitei sau prietenei tale. Poate fi folosita in dormitor sau in baie, are un aspect super amuzant, led frontal cu lumina alba si 3 nivele de intensitate, precum si led pe spate cu lumina calda si tot 3 nivele de intensitate. Butoanele sunt tactile si include inca o oglinda mini cu zoom, carpa pentru intretinere si cablu usb.

 

3. Poster razuibil 100 Fapte bune = 49 lei

poster-razuibil-100-fapte-bune-2855-9851

Fa o fapta buna si ofera acest poster cadou. E provocarea pentru 100 de fapte bune. Dupa ce faci o fapta buna, razuiesti si vei descoperi o iconita colorata. Posterul are 60 cm x 42 cm si poate fi lipit pe perete. Uite cateva exemple de pe poster: tine usa deschisa unei persoane, scrie un mesaj de incurajare pentru cienva, imprumuta cartea ta preferata unui prieten, suna un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult timp, doneaza pentru o cauza nobila etc.

 

4. Set Platou ardezie si accesorii pentru branzeturi = 109 lei

set-platou-ardezie-si-accesorii-pentru-branzeturi

Acesta este un cadou potrivit pentru nasi, fini, parinti si bunici pe care nu poti sa-i vizitezi anul acesta. Este cu atat mai inspirat daca stii despre slabiciunea lor pentru branzeturile fine. Poti sa-l trimiti impreuna cu un cadou de vin, cum ar fi un decantor sau un termometru pentru vin. Placa include o creta de scris, manere laterale pentru manevrare facila si doua cutite speciale.

 

5. LapWood Masuta pliabila din bambus = 158 lei

lapwood-masuta-pliabila-din-bambus

Daca stii pe cineva care lucreaza acum de acasa, ai putea sa-i trimiti de Paste o masura pliabila, pentru mai mult confort in canapea. Masuta fabricata din lemn de bambus este extrem de frumoasa si practica. Se despica in doua, asa incat in partea stanga ai o masa pentru tableta sau laptop, iar in partea dreapta poti folosi masa fixa pentru gustari, notite, un mouse etc. Masa se poate rabata in 5 pozitii, ceea ce o face extrem de personalizabila. Cand nu o folosesti, o pliezi usor si sigur ii gasesti rapid un loc.

 

6. De Paste Venus flytrap, planta carnivora = 45 lei

venus-flytrap-planta-carnivora

Uite un cadou cu totul special: o planta carnivoara, incapsulata intr-o conserva si pe care o poti cultiva super simplu. Doar deschizi conserva, plantezi semintele si in ceva timp o sa cresti o frumusete de planta ... ucigatoare. In strainatate exista aproape un fel de cult pentru plantele carnivore, Venul flytrap fiind extrem de iubita de cei pasionati de botanica. Poate sa fie un cadou inspirat pentru mama ta, pentru sotia pasionata de florile din ghivece, pentru colega cu care tii acum legatura pe Skype sau pentru prietena ta.

 

7. Robot mecanic programabil 5 in 1 = 165 lei

robot-mecanic-5-in-1

Exista o traditie in ultimii ani, ca cei mici sa primeasca un cas cu dulciuri de Paste: cu oua si iepurasi de ciocolata? Dar ce ar fi ca anul acesta sa strecori in cos o jucarie educativa cum este aceste robot programabil care poate lua 5 forme. Modul in care se misca si functioneaza este absolut spectaculos, iar juniorul tau va fi incantat de el. In plus, daca oricum stati acum acasa mai mult din cauza pandemiei COVID-19, este un moment bun de conectare pentru voi, timp in care puteti sa lucrati impreuna si sa-l ajuti sa construiasca robotul.

 

8. Kit mulaj 3D pentru iubiti, mainile noastre impreuna = 200 lei

kit-mulaj-3d-pentru-iubiti-mainile-noastre-impreuna

Pentru cuplurile pe care pandemia COVID-19 le-a prins in izolare avem o sugestie deosebita: un mulaj cu mainile voastre, pe care il puteti face in confortul casei voastre. Este o activitate tare placuta, cu un rezultat pe care il veti putea avea multi ani. Acesta va poate aduce aminte circumstantele inc are l-ati facut - exact, atunci cand ati stat impreuna izolati la domiciliu din cauza pandemiei mondiale.

 

9. Joc de Sah in 3 = 275 lei

Joc-de-Sah-in-3-1

Inca mai cauti activitati interesante pentru familia voastra care sta deja de 2 - 3 saptamani doar in casa? Incearca acest sah in 3 si nimeni nu va sta deoparte. Copilul poate sa joace cu mama si tata sau cu bunicii. Unde-s trei distractia creste asa ca Sah in 3 poate fi cadoul de Paste care va poate ajuta sa va dezmortiti mintea si sa petreceti timp de calitate impreuna.

 

10. Shiatsu, dispozitiv pentru masaj termal, terapeutic si tonic = 244 lei

Shiatsu-dispozitiv-pentru-masaj-termal-terapeutic-si-tonic-1

Poate ca pe tine, masurile de urgenta pentru autoizolare, te-au prins departe de parintii tai. Pentru ca ii protejezi si le vrei binele, nu vei merge la ei de Paste, insa ai putea sa le trimiti un cadou. Acest dispozitiv terapeutic poate alunga durerile care o cuprind pe mama ta, din cauza varstei. Este perfect pentru gat, spate, zona lombara si picioare. In plus, e usor de folosit si intuitiv.

 

Nu sta deoparte! Sigur ai si tu o persoana speciala pe care nu o poti strange in brate sau cu care nu poti da mana de Paste, dar ceea ce poti sa faci este sa-i aduci bucuria unui cadou. Direct la usa. E chiar atat de simplu.

De Paste, trimite un Super cadou cu Mindblower.ro

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!